Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Electric Wonderland 2019

01.09.2019. - 07.09.2019. / Fužine

Međunarodni maker/hacker ljetni kamp, a prvo izdanje kampa nosi naslov Emerging Environments. Kamp će se odviti od 01. rujna do 07. rujna u Rakovom Jarku u Fužinama (Primorsko-goranska županija).

Electric Wonderland kamp posvećen je DIY istraživanju, radoznalosti i otvorenim laboratorijima u prirodi. Kroz zajedničko stvaranje sudionici će "slijediti bijelog zeca" kako bi proširili prijenos znanja i povezali različite tehnologije, a sve u okviru interdisciplinarnog laboratorija u prirodi.

Sudionici će imati prilike sudjelovati na radionicama ili donijeti vlastite projekte za daljnji razvoj, održati predavanje slobodnim stilom, istraživati lokalnu floru i faunu s umjetnicima, biolozima i tech geekovima ili održavati logorsku vatru. Mogu sudjelovati u gerilskim radionicama za mještane Fužina, nastupati na DIY koncertima u kampu, čitati, vježbati ili voziti bicikl, posjetiti grad Rijeku i jadransku obalu te se družiti s umjetnicima u rezidenciji.

Kotizacija za kamp iznosi 120 € (samo za prijave do 15.7.)
Ulaznica uključuje: smještaj (u kući s 25 kreveta, kolibama ili vlastitom šatoru), prateće objekte (unutarnji toaleti, tuševi, vanjska i unutarnja kuhinja), hranu (doručak, ručak i večeru) i sudjelovanje na radionicama (naknada za sudjelovanje i materijalni troškovi) Sudionici moraju biti prisutni na svih 7 dana kampa (ne prihvaćamo prijave za manje od 6 dana kampiranja)

Organizira Radiona.org (Hrvatska)
Dio međunarodnog projekta Feral Labs Network
Međunarodni vodeći partner: Zavod Projekt Atol (Slovenija)
Međunarodni partneri: Bioart Society (Finska), Catch (Danska), Makery – Media for labs (Francuska), Schmiede (Austrija)

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture