Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Prirodoslovni muzej Rijeka: program #odiupmr

13.09.2019. - 13.09.2019. / Rijeka

#odiupmr jer te tamo čeka ekipa muzealaca koji s Klubom mladih Rijeka organizira party dostojan petka 13.! Sudjeluj u Pub quizu u botaničkom vrtu, odigraj turnir u Crash Team Racingu ili se zabavi uz društvene igre. Upoznaj špiljskog medvjeda, ali i Ivanku i Mrleta (da, da) u neočekivanim ulogama. Bilo sunce ili kiša - dođi, odigraj i osvoji, nasmij se uz Ri Teatar, zapleši uz DJ Diabla i zaviri u muzejske postave.
Kvalitetu programa kojima muzej želi privući mlade ljude prepoznala je INA, d.d.

Prirodoslovni muzej Rijeka jedan je od dionika u projektu INNOCULTOUR – INOVACIJA I PROMOCIJA JADRANSKE KULTURNE BAŠTINE KAO POKRETAČA TURISTIČKE INDUSTRIJE koji je usmjeren prvenstveno prema mladim i znatiželjnim posjetiteljima kojima su ključni motivi za posjećivanje kulturnih i prirodnih znamenitosti neposredno iskustvo, strast, zabava i znatiželja.
Uz kontinuiranu prisutnost Muzeja na društvenim mrežama koje su najznačajniji kanal komunikacije s mladima i suradnju s organizacijama poput Kluba mladih Rijeka, osmišljeni su i novi promotivni filmovi muzeja na hrvatskom i engleskom jeziku. Produkcija filma Jedan dan u Prirodoslovnom muzeju Rijeka, realizirana je u suradnji s Pulsar produkcijom iz Zagreba, a gledatelje kroz film vode Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle kao prepoznatljivi predstavnici riječke glazbene scene. Svojim osebujnim stilom i načinom komunikacije unose u film moderan i nesputan duh Rijeke. Premijerno prikazivanje promotivnih filmova za javnost i prezentacija hologramskog prikaza špiljskog medvjeda dio je raznovrsnog programa koji traje sve do ponoći.


Napomene:
• program je namijenjen mladima, ali i široj javnosti
• besplatan je te nije potrebna najava dolaska
• u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, sve aktivnosti će se održati u zatvorenim prostorima muzeja

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture