Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Krk Bike Story

14.06.2020. - 28.06.2020. / Krk

Tri atraktivne biciklističke priče spojene pod već prepoznatljivim imenom Krk Bike Story. Ture pod nazivima Family Story, Romantic Story i Adrenaline Story, uz prethodne prijave, besplatno se održavaju kroz tri nedjelje mjeseca lipnja.

PROGRAM:
14.06.2020. Family Story
Namijenjen je obiteljima s djecom, početnicima i rekreativcima. Tura je duga 18 kilometara i vozi se rutom Baška – Zarok – Batomalj – Draga Bašćanska – Sveta Lucija – Batomalj – Zarok – Kricin. Start je ispred Heritage Hotela Forza, uz vođeno istezanje za sudionike prije samog starta, a vožnju
završavamo posjetom akvariju!
 
21.06.2020. Romantic Story 
Nešto zahtjevnija od Family Storyja, ova tura od 38 kilometara i dalje je prikladna za početnike i rekreativce. Raspored vožnje je idealan za parove te uključuje posjet Etno kući Kornić, degustaciju vrbničke žlahtine te opuštajuću vožnju uz more. Vozi se rutom Krk – Kornić – Vrbnik – Punat – Krk. Start i cilj je krčka riva kod sunčanog sata.
 
28.06.2020. Adrenaline Story
Najzahtjevnija je od tri biciklističke priče koja se voziti rutom Njivice – Omišalj – Dubova staza – Kapelica Kod Magriža – Biserujka – Sužan – Crkva Sv Petra kod Gabonjina – Turčić – Malinska – Rajski put – Njivice. Ova tura, dugačka 50 kilometara s ukupnim usponom od 850 m, idealna je za biciklističke rekreativce koji traže malo veći izazov, ali također žele uživati u prirodnim i kulturnim ljepotama otoka Krka. Start i cilj je lukobran u Njivicama.
 
 
Promotivni paketi Krk Bike Story stvoreni su po mjeri gosta, a svaka tura u sebi sadržava i dodatne kulturne i gastronomske sadržaje kako bi se upotpunio doživljaj turističkog i odmorišnog iskustva.
Da bi se omogućila ugodna i sigurna vožnja za sve sudionike, njihov broj je ograničen na maksimalno 50 prijavljenih po turi. 

 

Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama:

Turistička zajednica otoka Krka

https://forms.gle/K4u2BZv44qF1D5M86 (on line obrazac za prijavu)

 
Suorganizator projekta Krk Bike Story je INFINITAS-SPORT uz partnere:
Agencija Šiloturist, Domino - Luka Tabako, Etno kuća Kornić, Katunar Estate Winery i Plantaža smilja - neobična avantura. 
Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture