Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Međunarodni dan joge

20.06.2020. - 20.06.2020. / Krk

Međunarodni dan joge obilježava se diljem svijeta od 2015. godine, a Hrvatska je jedna od 177 zemalja koje su zajedno podržale proglašavanje Međunarodnog dana joge u Ujedinjenim narodima.

U gradu Krku se prigodan program povodom međunarodnog dana joge obilježava na plaži Porporela s početkom u 09 sati u organizaciji Samostalne sportske djelatnosti (Surya Yoga Otok Krk / Infinity sport) i Turističke zajednice Grada Krka, te pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije.

Program je predviđen za sve koji žele upoznati jogu te osjetiti mnogobrojne dobrobiti koje ona pruža u velikoj potrazi za holističkim zdravljem, globalnim mirom i skladom. Joga protokol vodit će licencirana voditeljica joge, aktivistica i humanitarka Svjetlana Vrkljan Radovčić, poznatija kao Svjetlana Surya, koja je u nekoliko riječi objasnila blagodati prakticiranja joge:
Vježbe joge imaju cjelovit učinak jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Na taj način joga pomaže u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, u postizanju višeg stupnja razumijevanja sebe, smisla života. Zahvaljujući vježbanju joge, tijekom vremena postajemo svjesniji potrebe svog tijela za redovitim kretanjem, boravkom na svježem zraku i zdravom prehranom te se uz manje napora oslobađamo loših navika.

Program Međunarodnog dana joge 2020. u gradu Krku:
• Joga protokol pod vodstvom certificirane joga voditeljice Svjetlane Vrkljan Radovčić - Surya yoga/yoga otok Krk (asana, pranayama)
• Gong kupka sa vođenim opuštanjem, voditeljice Daliborka Margetić i Tatjana Ljuština Milaković

Dodatne informacije:
• Sudjelovanje je besplatno. Za više informacija nazovite: 091 172 1465 Svjetlana Vrkljan Radovčić - Surya
• Obavezna je upotreba vlastite prostirke i pridržavanje trenutnih epidemioloških mjera HZJZ

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture