Kalendar događanja

Prikaži još događanja

7. Međunarodni dječji nogometni turnir "Crikvenica Cup 2020."

27.08.2020. - 30.08.2020. / Crikvenica

Rivijera Crikvenica, kao poznata destinacija zdravlja, podržava i raduje se svakom sportskom događanju, pogotovo onom koji naše najmlađe uči da je "u zdravom tijelu zdrav duh". Iako sport trenutno mnogima nije primarno u fokusu, obzirom na globalne probleme uzrokovane epidemijom COVID-19, poznato je da su sportaši jako uporni, pa je organizator ovoga turnira - Udruga sportske rekreacije "Crikvenica Cup" u skladu sa preporukama za održavanje sportskih natjecanja na otvorenom odlučio odgođeni termin iz lipnja prebaciti u kolovoz te će uskoro Crikvenica biti domaćin sedmog po redu Međunarodnog dječjeg nogometnog turnira "Crikvenica Cup", koji se održava od 27.08. do 30.08.2020. na crikveničkom gradskom stadionu.

Ove se godine prvotno prijavilo 160 ekipa, a Facebook stranica "Crikvenica Cup" privukla je 250 tisuća posjetitelja. Na ovom turniru do sada su nastupali sudionici iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Poljske, Mađarske i Slovačke, a osvajale su ga ekipe Hajduka, Osijeka, Udinesea (Italija), Istre 1961, sarajevskog Željezničara... Nakon promjene termina i otežanih uvjeta dolaska ipak sudjeluje oko 60 timova, a sudionici, osim iz Lijepe naše, dolaze iz Slovačke i Ukrajine, čime je turnir zadržao međunarodni karakter.

Turnir započinje sa sportskim natjecanjem u petak, 28.08.2020. u 12 sati te se ove godine po prvi puta neće održati svečano otvaranje turnira zbog trenutačne epidemiološke situacije. Zatvaranje turnira s podjelom nagrada najboljim pojedincima i ekipama održat će se u nedjelju, 30.8.2020. u 17 sati.

Organizator 7. Međunarodnog dječjeg nogometnog turnira "Crikvenica Cup" je Udruga sportske rekreacije "Crikvenica Cup", uz pomoć brojnih pokrovitelja.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture