Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Izložba MI.20 - manifestacije + nagrade + suveniri

16.11.2020. - 30.11.2020. / Rijeka

 

Iza na prvi pogled kodiranog naziva MI.20 krije se inicijativa Turističke zajednice Grada Krka usmjerena na prezentiranje najznačajnijih gradskih manifestacija, nagrada i novoizabranih suvenira, pored ostalih pažnje vrijednih sadržaja.

Dokumentarno-izložbeni projekt MI.20 tako predstavlja svojevrsnu valorizaciju odrađenog što posjetiteljima, ponajviše djelatnicima u turizmu, pomaže u cjelovitijem sagledavanju i promišljanju grada kao atraktivne turističke destinacije koja svojim gostima, ali i lokalnom stanovništvu, nudi širok spektar događanja namijenjenih različitim generacijama i afinitetima, a koja su ove godine, donekle, reducirana uslijed okolnosti što ih je uzrokovala pandemija koronavirusa.

Ovogodišnji postav, koji će se, između 16.11. i 30.11.2020. godine, moći razgledati u krčkoj Galeriji Decumanus, kroz izloženi ciklus fotografija velikog formata, posjetiteljima će omogućiti uživanje u probranim motivima zabilježenim na najznačajnijim gradskim manifestacijama poput 496. Krčkog sajma - Lovrečeve koji je, unatoč izazovima epidemioloških mjera, iznova ponudio šarolikost sadržaja, s fokusom na kostimirano putovanje u srednjovjekovnu i renesansnu prošlost. Ljetne priredbe, u svom 64. izdanju, još su jednom oduševile kvalitetnim dramskim, a posebice glazbenim programom koji je publici ovog puta donio uživanje u svim mogućnostima ljudskog glasa kao primordijalnog instrumenta.

 

Izložbu MI.20 - manifestacije + nagrade + suveniri, čiju organizaciju potpisuje Turistička zajednica Grada Krka, svi zainteresirani imat će prilike razgledati svakim radnim danom od 10 do 13 sati ili uz prethodnu najavu organizatoru na 051 221 414 ili tz@tz-krk.hr.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture