Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Noć kazališta u Opatiji

21.11.2020. - 22.11.2020. / Opatija

 

Unatoč pandemiji i prilagođenim okolnostima, dvanaesta manifestacija Noć kazališta i ove godine će oživjeti čaroliju kazališta u više od 40 gradova i mjesta diljem Hrvatske, a u Opatiji u kazalištu možete uživati dva dana zaredom!

U subotu, 21. studenog s početkom u 20 sati u centru Gervais gostuje Kazalište Ulysses s nagrađivanom predstavom "Tko se boji Virginije Woolf" u režiji Lenke Udovički.

Dan poslije, u nedjelju 22. studenog s početkom u 11 sati najmlađa publika ima priliku upoznati se sa životinjama koje polako nestaju iz našeg susjedstva u duhovitoj kazališnoj predstavi "Živ, živ, živ"Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba. Urnebesni rock-mjuzikl zabavit će i nasmijati publiku te pritom prenijeti važnu poruku o očuvanju prirode i životinjskih vrsta.

Cijena ulaznice za predstavu za odrasle iznosi 80 kuna (60 kuna s popustom za studente i umirovljenike), a za predstavu za djecu iznosi 40 kuna (30 kuna za 3 i više kupljenih u paketu). Ulaznice se mogu kupiti online na Mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima, dok se popusti i akcije ostvaruju isključivo na blagajnama Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture