Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Svečani koncert Marka Tolje povodom Valentinova: All you need is love

12.02.2021. - 14.02.2021. / Opatija

Festival Opatija vas poziva da najromantičniju noć u godini provedete u dobrom društvu na svečanom koncertu Marka Tolje u velikoj dvorani centra Gervais.

Omiljeni riječki pjevač i kantautor svojim će ljubavnim pjesmama uživo uljepšati večer zaljubljenima i onima koji će to tek postati. Markov jedinstveni vokal i neodoljivo šarmantnu izvedbu svjetskih evergreena 'Fly me to the moon', 'Sway', 'Yesterday' i vlastitih hitova poput 'O tebi ovisan', 'Sve što nisam ja', 'Sva blaga ovog svijeta', 'Zaplesale su sjene', 'Putujem' pratit će vrhunski glazbenici u sastavu Ivan Popeskić na klaviru, Branimir Gazdik na bubnjevima, Ivan Pešut na gitar i i Henry Radanović na bass gitari.
Za čarobno Valentinovo za pamćenje u romantičnoj atmosferi opatijskog Gervaisa All you need is love uz fenomenalnog Marka Tolju i bend.

Početak koncerta je u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna i 80 kuna s popustom za studente i umirovljenike koji je moguće ostvariti na blagajnama Festivala Opatija u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais. Ulaznice su u prodaji u online sustavu Mojekarte.hr te njihovim prodajnim mjestima u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji.
Koncert se održava sukladno epidemiološkim mjerama.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture