Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Program "Proljeće u Crikvenici"

01.05.2021. - 31.05.2021. / Crikvenica

Proljeće je ove godine na Rivijeru Crikvenica, osim lijepog vremena, mogućnosti za uživanje na otvorenom i buđenja svih osjetila donijelo i velik broj zanimljivih događanja.

Tijekom cijelog svibnja kroz program Proljeće u Crikvenici koji je osmislila Turistička zajednica grada Crikvenice, može se uživati u zanimljivoj ponudi gastronomskih, rekreativnih i zdravstvenih sadržaja.

Svibanjski vikendi ispred nas rezervirani su za organizirane nenaplatne rekreativne aktivnosti pod vodstvom iskusnih trenera, kao što su: grupni fitness trening, joga, vođene vožnje biciklima (mogući i e-bicikli), biciklijade, interpretacijske šetnje, vožnja supom ili kajakom i sl. Sve će se aktivnosti provoditi na otvorenom, ovisno o aktualnim epidemiološkim uvjetima i mjerama, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta bit će otkazane.

Osim rekreacije, u svibnju vas na Rivijeri Crikvenica očekuje zanimljiva ponuda gastronomskih delicija u odabranim restoranima.
Ugostiteljski objekti (Hotel Esplanade, Gušti, Karoca, Maslina i Pandora u Crikvenici te Ulika u Selcu) i dalje se brinu da se okrijepite i opustite u ugodnom okruženju, a pripremili su proljetne jelovnike u tri slijeda za 100 kn po osobi. Tema su, naravno, proljetne namirnice, a kušati možete jela poput Ceviche od jadranskog škampa i kozica, Carpaccio od jadranske tune s kremom od šparoga, Medaljoni od grdobine na gregadu, Rolani file orade u umaku od začinskog bilja i domaćih šparoga, Pileća rolada panirana u sezamu, punjena divljim šparogama i mozzarellom, Panna cotta s coulisom od jagoda ili neizostavna crikvenička slastica - Frankopan torta.

Svakako redovito pratite i Facebook stranicu Crikvenica - Croatia jer su u pripremi neka slatka iznenađenja.

https://www.rivieracrikvenica.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture