Kalendar događanja

Prikaži još događanja

MEĐUNARODNI DAN YOGE

20.06.2021. - 20.06.2021. / Punat

Milijuni ljudi diljem svijeta uživaju u dobrobitima joge(yoga) i upravo zbog njenih dobrobiti Opća skupština Ujedinjenih Naroda 11. prosinca 2014.g., uz potporu 175 zemalja svijeta proglašava 21. lipnja MEĐUNARODNIM DANOM JOGE (MDJ).

MDJ se slavi svake godine diljem svijeta u čak 170 zemalja. U tom kontekstu treba istaknuti kako se i otok ali posebice grad Krk od samih početaka zahvaljujući inicijativi učiteljice joge i filozofije joge, gospođi Svjetlani Vrkljan Radovčić pri Joga Savezu Hrvatske (yoga otok Krk/Surya yoga), našao u zajednici od 20-ak hrvatskih gradova koji su obilježavaju ovu globalnu inicijativu pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Indije i turističkih zajednica na o.Krku, već 6-u godinu zaredom s ciljem da ukažu na sve dobrobiti sklada, mira i zajedništva, što ih u okvirima svog rekreacijsko-duhovnog koncepta zastupa i promiče joga.


Surya Yoga i TZ Punat ove godine, kao domaćini centralne proslave, imaju čast u ime svih stanovnika dobre volje na otoku Krku, ugostiti Veleposlanika Republike Indije u Republici Hrvatskoj, njegovu Ekselenciju Raj Kumar Srivastava sa suprugom.
* Događaj je otvoren i besplatan za sve, bez obzira na iskustvo ili dosadašnje znanje o jogi a sam program vježbe prilagođen je svim uzrastima bez obzira na godine. Poruka koju vam donosimo i ove godine jest „Družimo se uz jogu za sklad, mir i zajedništvo!“


* Obucite udobnu odjeću, ponesite prostirku za vježbanje ili ručnik za plažu i dođite u Punat na Trg zahvalnosti, u nedjelju, 20. lipnja u 12 sati.
* Dođite otvorenog srca, osmjeh je poželjan ali ukoliko ga zaboravite ponijeti mi ćemo se potruditi da ga odnesete sa našeg druženja

Tim voditeljica čine: Svjetlana Vrkljan Radovčić, Daliborka Margetić i Tatjana Ljuština Milaković.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture