Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Festival MIK - Melodije Istre i Kvarnera 2021

01.09.2021. - 05.09.2021. / Rijeka

Sve je spremno za polazak mikovske karavane koji svi željno iščekuju: četverodnevna turneja mikovske karavane započet će u srijedu 1. rujna u Opatiji na Ljetnoj pozornici, u četvrtak, 2. rujna Riječani će na Trgu Riječke rezolucije doživjeti MIK u njegovoj matičnoj luci, a zatim mikovska karavana dolazi u Crikvenicu gdje će na Trgu Stjepana Radića u petak, 3. rujna održati generalnu probu koja je zatvorena za publiku, a u subotu, 4. rujna, veliku završnu večer festivala. Sve festivalske večeri započinju u 21 sat.

Ukupno 47 izvođača predstavit će uživo 19 skladbi, uz pratnju festivalskog orkestra, pratećih vokala te pod voditeljskim kormilom voditeljski trija Uršula Tolj, Robert Ferlin i Mario Battifiaca. Svi oni koji neće imati mogućnost nazočiti festivalskim večerima uživo, završnu će večer moći pratiti na malim ekranima, u izravnom prijenosu HTV-a na 2. programu. 

Ulaznica za festivalske večeri u Opatiji i Rijeci još ima i mogu se kupiti u sustavu mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, Festival Opatija, New Sound Matulji...). Cijena ulaznice iznosi 70,00 kn.  Zbog epidemioloških mjera je broj ulaznica ograničen, a festivalske večeri će se održati u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Ulaznice će se moći kupiti i na samom ulazu prije početka festivalskih večeri, ukoliko se ne prodaju u predprodaji.

Grad Crikvenica, kao domaćin završne večeri u suradnji sa Gradom Novim Vinodolskim neće naplaćivati ulaznice, no na veliku završnicu će moći samo oni koji će podignuti svoje besplatne ulaznice u Turističkom informativnom centru TZG Crikvenice na Trgu Stjepana Radića počevši od utorka 31. kolovoza u terminu od 8 do 20 sati.

Napomena: svaka osoba može podignuti maksimalno dvije ulaznice, a broj mjesta u publici ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera.

https://www.festivalmik.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture