Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Šotovento - Epic Rides Krk

19.09.2021. - 19.09.2021. / Krk

Šotovento - Epic Rides Krk dio je serije organiziranih biciklističkih događanja okupljenih pod nazivom Epic Rides Hrvatska, kojima je zadaća popularizacija najatraktivnijih biciklističkih lokacija i staza u Hrvatskoj. Epic Rides biciklističke ture namijenjene su biciklistima i svima onima koji se tako osjećaju, neovisno o dobi, spolu, fizičkoj i tehničkoj sposobnosti.

Prvim poglavljem serije Epic Rides Hrvatska obuhvaćena je Šotovento - Epic Rides Krk tura koja će sudionike željne rekreacije, ali i uživanja u nezaboravnim prirodnim ambijentima provesti zapadnim dijelom otoka Krka - Šotoventom, čija glavnina, administrativno pripada gradu Krku.

Start ture je nedjelju, 19. rujna, u 10 sati s Trga krčkih glagoljaša u gradu Krku. Šotovento - Epic Rides Krk okupljene će bicikliste povesti u avanturu dugu 48 km (sa 700 m uspona) ili alternativno, 38 km (sa 500 m uspona). 

Organizacija ovog događanja povjerena je zagrebačkoj tvrtki Adria Bike Group - HD Navigatio d.o.o.

Svi sudionici Šotovento - Epic Ride Krk ture dobit će GPS datoteku s kartom rute. Tijekom cjelokupne vožnje biciklisti će imati osiguranu i sigurnosnu pratnju. Na polovici rute bit će organizirana pauza za odmor, s time da će svim sudionicima pri polasku biti dodijeljen paket koji uključuje obrok te pločicu sa startnim brojem i imenom.

Cijena za sudjelovanje u Šotovento - Epic Rides Krk vožnji iznosi 175,00 kn, s time da se karte mogu pribaviti putem sustava Entrio.

 

Foto: Luka Tabako

https://www.adriabike.hr/events/epic-rides-krk-sotovento

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture