Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Experience Crikvenica (Gastro-Outdoor-Wellness)

24.09.2021. - 31.10.2021. / Crikvenica

Posebne doživljaje u Crikvenici tijekom jeseni, Turistička zajednica Grada Crikvenice pretočila je u program Experience Crikvenica (Gastro-Outdoor-Wellness). Projekt je to koji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica.

OUTDOOR PROGRAM:

Svakog vikenda počevši od petka 24.9.2021. do konca listopada profesionalni vodiči i fitness treneri vodit će organizirane sportsko-rekreativne programe:
•    Svakog petka od 16 sati je okupljanje na Trgu Stjepana Radića za organizirano nordijsko hodanje pod stručnim vodstvom. Popularna šetnja kojom se aktivira 90 posto mišića, a odnosu na klasično hodanje, sagorijeva čak do 40 posto više kalorija aktivirajući pritom jednako gornji i donji dio tijela. 
•    Subote su rezervirane za dvije aktivnosti. Jutarnja rekreacija koja započinje u 10 sati na plaži hotela Kaštel probudit će u vama pravi sportski duh, a pritom ćete uživati u predivnom okruženju na svježem zraku u prisustvu ljekovitog aerosola. Radi se o funkcionalnom grupnom treningu uz more koji će vas pripremiti za popodnevnu aktivnost - aktivnu šetnju i trening u prirodi pod vodstvom profesionalnih trenera, koja započinje u 16 sati s Trga Stjepana Radića. 
•    Za organiziranu aktivnost nedjeljom u pomoć ćete pozvati svog "dvo-kotačnog prijatelja", obzirom da se radi o vođenoj biciklističkoj turi. Vožnja obuhvaća područje Crikveničko-vinodolske rivijere, a start je svake nedjelje u 10 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Ne brinite, ukoliko vaš "prijatelj" trenutno nije dostupan ili nije savršeno spreman za ovu aktivnost, TZG Crikvenice će vam pomoći s informacijom o najmu bicikla po najboljoj cijeni i uz dostavu na željeno mjesto.
Sve detalje o navedenim aktivnostima pronaći ćete na službenim stranicama. Prijave su obvezne, a u slučaju lošeg vremena aktivnosti se otkazuju.

 

GASTRO PROGRAM:

Uz rekreaciju na otvorenome, uživati možete i u gastro delicijama odabranih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenica začinjenim posebnom jesenskom notom. Krem juha od bundeve, istarski boškarin, domaći ravijoli, štruklice od sira, kukuruzna svila, roast beef i poširana kruška s orasima samo su neka od jela koje možete kušati po promotivnim cijenama od 120,00 kuna za meni od 3 ili 240,00 kuna za meni od 5 slijedova. Ugostiteljski objekti koji su uključeni u gastro jesen u Crikvenici su Hotel Esplanade, Hotel Crikvenica, Karoca i Burin u Crikvenici te Ulika u Selcu.

 

WELLNESS PROGRAM:

Kako bi Vaš doživljaj Crikvenice bio potpun ova rivijera kao jedna od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma pripremila je i posebne jesenske pakete u Thalassotherapiji i Termama Selce. 
Thalassotherapia Crikvenica nudi vikend pakete u odabranim terminima (listopad i studeni) uz popust na redovnu cijenu smještaja i gratis masažu, zatim Thalasso Medical Spa preventivne i kurativne medicinske programe te dodatne pogodnosti uz tretmane za njegu tijela i lica.
Relaksirajte se, odmorite i dovedite u top-formu uz stručnjake Poliklinike Terme Selce! Odaberite program za zdravlje i ljepotu u trajanju 2-5 dana, u potpunosti prilagođen vašim potrebama. Posjetite vaš izvor zdravlja na crikveničkoj rivijeri i doživite vrhunski wellness i medicinski tretman za sva osjetila!

 

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice
Partneri: Jadran d.d., Move up, Concept GYM, KŠR Gorovo, Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, ŽLU Crikvenica, Eko-Murvica

 

Foto: Vladimir Franolić

https://www.rivieracrikvenica.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture