Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Baška Outdoor Festival

15.10.2021. - 17.10.2021. / Baška

Sedmi po redu Baška Outdoor Festival nudi uživanje u brojnim outdoor avanturama, točnije u pet atraktivnih outdoor sportskih programa, od trail trčanja, brdskog biciklizma, preko planinarenja do sportskog penjanje na stijeni i ziplinea, sve uz posebne pogodnosti smještaja i brojne popratne sadržaje!

Festival je u svom petom izdanju, 2019. godine, osvojio nagradu najboljeg outdoor događaja prema ocjenjivanju najvećeg outdoor magazina u Hrvatskoj "People Outdoors" - projekt Prvi Outdoor Oscar te potvrdio status najposjećenijeg izvansezonskog događanja na otoku Krku, s brojnim sudionicima koji su uživali u raznovrsnim mogućnostima outdoor avantura u Baški!

Zahvaljujući prirodnim ljepotama jedinstvenog krajolika Baške, koje su idealna kulisa za različite vrste outdoor aktivnosti, svi zaljubljenici aktivnog i sportskog načina života pronaći će nešto za sebe u bogatom trodnevnom programu ovogodišnjeg izdanja Baška Outdoor Festivala, koji organiziraju Turistička zajednica općine Baška, u partnerstvu s Valamarom i organizatorima sportskih sadržaja.

 

Posjetiteljima je, kao i svake godine do sada, na raspolaganju i posebno povoljan smještaj kod partnera festivala, Valamar Riviere! 
Smještaj možete rezervirati u Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar 3* već od 33 eura po osobi i danu za polupansion s pićem te u mobilnim kućicama Marena Premium Camping Home (do max. 4 odrasle osobe) u Baška Beach Camping Resortu 4*, već od 44 EUR po danu za uslugu najma kućice.
Rezervacije i informacije: baskaoutdoor@valamar.com, www.valamar.com
 
OSTALI SMJEŠTAJ U BAŠKI: https://www.visitbaska.hr/hr/smjestaj

 

Svim posjetiteljima na raspolaganju su outdoor karta i outdoor brošura, kao i aplikacije KRKHike i KRKBike.

Odaberite između ponuđenih aktivnosti i provedite odličan vikend otkrivajući Bašku. Izazovite sami sebe, otkrijte svoj skriveni talent, iskusite zabavu i uživajte u doživljaju - vidimo se na 7. Baška Outdoor Festivalu!

https://www.visitbaska.hr

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture