Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Festival nordijskog hodanja i pješačenja "Korakom do zdravlja"

17.10.2021. - 17.10.2021. / Malinska

U organizaciji Saveza sportske rekreacije "Sport za sve" PGŽ te KŠR Gorovo i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Malinska - Dubašnica, u nedjelju, 17.10.2021. godine, održava se Festival nordijskog hodanja i pješačenja "Korakom do zdravlja", i to u četiri planirane rute. Okupljanje sudionika započet će u 10 sati na Trgu na Rivi, a u 11 sati će istovremeno biti označen start za sve rute.

Planirane rute su:

1.    RUTA - Malinska/Trg na Rivi - Rajska cesta - Malinska/Trg na Rivi (lagana staza dužine 4 km i planiranog trajanja hoda oko 1,15 h)

2.    RUTA - Malinska/Trg na Rivi - Rajska cesta - Kijac - Rajska cesta - Malinska/Trg na Rivi (lagana staza dužine 8 kn i planiranog trajanja hoda oko 2,5 h)

3.    RUTA - Malinska/Trg na Rivi - Porat - Malinska/Trg na Rivi (lagana staza dužine 7 km i planiranog trajanja hoda oko 2 h)

4.    RUTA - Malinska/Trg na Rivi - Sv. Vid - Sršići - Cickini - Sv. Vid - Malinska/Trg na Rivi (srednje teška staza dužine 8 km i planiranog trajanja hoda oko 2,50 h)

 

Svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost te su se dužni pridržavati epidemioloških mjera, a organizator poziva zainteresirane da se prijave na broj telefona 091 42 00 650 ili e-mailom na ksr.gorovo@gmail.com, ili dođu osobno prije starta te se prijave organizatoru. Kotizacija za sudjelovanje se ne plaća.

https://www.visitmalinska.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture