Kalendar događanja

Prikaži još događanja

JRE Passion Week s Mastercardom u restoranu Navis

02.11.2021. - 16.11.2021. / Opatija

Od 2. do 16. studenog, u zadnjem ovogodišnjem Passion week terminu u opatijskom restoranu Navis očekuju vas jelovnici koji su oda najboljem od sezone. Stoga rezervirajte mjesto jer je rezervacija obavezna, uzmite svoju karticu i započnite nešto neprocjenjivo. 

U doživljaju JRE-a nezaobilazan je i naš slogan - Talent & Passion, jer za nas je ugostiteljski poziv više od posla. On predstavlja način života i spaja talent sa strašću prema kuhanju, kreaciji i gostoprimstvu. Upravo je ta kvaliteta bila inspiracija za pokretanje projekta Passion week koji je JRE Hrvatska osmislio s Mastercardom za 2021. godinu.

Elegantni restoran Navis nalazi se u sklopu istoimenog luksuznog boutique hotela, smještenog na spektakularnoj lokaciji u zaljevu Preluk kod Opatije, s pogledom na Kvarner i otoke. Uz atraktivnu arhitekturu, restoran se odlikuje i gastronomskom ponudom inspiriranom terroirom i vrhunskim namirnicama, a jelima snažan potpis daje chef Tino Sinožić. U sklopu Passion Weeka u Navisu vas očekuju tri slijeda - ragu od sipe s gnudima od kravlje skute i pjenicom od paškog sira, file plemenite bijele ribe na kremi od celera i tonke, punjeni kelj dimljenim dagnjama i umak od bijelog vina te bezglutenski kolač od mrkve i svježeg sira. 

https://www.jre.eu/en/countries/croatia

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture