Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Kostrenska putovnica

01.12.2021. - 31.12.2021. / Kostrena

Kad već ne putujemo po Adventima diljem Europe, Kostrena vam donosi nešto posebno! Preuzmite svoju "Kostrensku putovnicu" i provedite nezaboravan Advent u Kostreni! Na kraju osvojite i nagradu!

Kraj kalendarske godine tradicionalno se obilježava brojnim adventskim događanjima diljem svijeta, pa je tako i na Kvarneru, gdje će se Advent slaviti na brojne načine. Jedan od svakako drugačijih pristupa, a sukladan vremenima u kojima živimo, obilježit će Kostrenu u kojoj Općina Kostrena i TZ Općine Kostrena, pod pokroviteljstvim INA-e i Dezinsekcije, pripremaju "Ugostiteljski prosinac 2021" - manifestaciju koja obuhvaća deset kostrenskih ugostitelja koji su se uključili u ovu zanimljivu priču.

A ona započinje već 1. prosinca kada će, u ugostiteljskim objektima koji sudjeluju u manifestaciji, svaki posjetitelj moći preuzeti jedinstvenu "KOSTRENSKU PUTOVNICU" - "dokument" koji svakome tko ga posjeduje omogućuje da tijekom cijelog prosinca, tijekom posjeta navedenim ugostiteljskim objektima, za svoju konzumaciju dobije pečat u putovnicu te nakon sakupljenih svih deset pečata preuzme svoju nagradu - poseban kostrenski suvenir by Zigman, suvenir kojeg je izradio svjetski poznat kostrenski dizajner.

 

Uz svoju redovitu ponudu, kostrenski su se ugostitelji potrudili ponuditi i po jednu ponudu po promotivnoj cijeni te će tako posjetitelji moći kušati:

RESTORAN PIZZERIA ANIĆ - kupus i kobasice

ME GUSTA BEACH FOOD & BAR - Koktel Snjeguljica

QUORUM GARDEN KOSTRENA - Ruby topla čokolada

TAVERNA VIDIKOVAC - štrudla od jabuka

CAFFE BAR POD PLOČOM - kuhani teranino

CAFFE BAR INBOX - kuhano vino

CAFFE BAR LIBAR - Libar kuhano vino

CAFFE BAR VAL - Pink gin (Aura Karbun)

PIZZERIA SAVANNAH - Golden burger

KONOBA MORE - fritule

Za bilo koju konzumaciju u navedenim objektima posjetitelj će dobiti pečat, a u desetom objektu kojeg posjeti i nakon ostvarene konzumacije dobit će posljednji pečat te će svoju "Kostrensku putovnicu" zamijeniti za nagradu.

 

Manifestacija traje od 1. do 31. prosinca i za vjerovati je da će i ona biti razlogom više za posjet Kostreni, mjestu kojeg vole pohoditi svi željni ugodne šetnje, dobre ugostiteljske ponude i uživanja u brojnim sadržajima. "Ugostiteljski prosinac 2021" će tako biti jedan od sadržaja koje će Kostrena ponuditi tijekom Adventa, vjerujemo na zadovoljstvo brojnih posjetitelja.

http://tzo-kostrena.hr

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture