Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Riječki karneval 2022

17.01.2022. - 02.03.2022. / Rijeka

17. siječnja na Antonju Rijeka tradicionalno ulazi u svoje peto godišnje doba, omiljenu sezonu svih ljubitelja karnevalskih događanja, opuštene zabave pod maskama i autohtonih mesopusnih običaja.

No, radi poštivanja svih trenutno važećih epidemioloških mjera i ograničenja Riječki karneval se ni ove godine neće moći održati u svom uobičajenom izdanju.

Ipak, karnevalske grupe, obožavatelji i brojna publika koja željno iščekuje svako novo izdanje Riječkog karnevala, razveselit će vijest da se Dječja i Međunarodna karnevalska povorka ipak planiraju održati, ali u ljetnom terminu. 

PROGRAM:

Od 21.01. do 18.02.2022. godine u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održava se ciklus od 3 atraktivne kazališne komedije najavljene u sklopu već tradicionalnog programa "Dani smijeha u Karnevalu", a u skladu sa svim epidemiološkim mjerama i ograničenjima koja budu na snazi u trenutku održavanja.

Ulaznice za predstave mogu se kupiti u pretprodaji na www.mojekarte.hr, na prodajnim mjestima u Rijeci, Dallas Recordsu i Foto Reviji te u Matuljima, New Sound d.o.o.
Za ulazak u dvoranu potrebne su važeće COVID potvrde te je obavezno korištenje zaštitnih maski za lice.   

Od 01.02. do 14.02.2022. godine na Korzu se može razgledati izložba fotografija "Povorka na postamentima".

 

Foto: Jan Mastrović

https://www.rijecki-karneval.hr

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture