Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Opatija - oaza zdravlja i wellnessa

01.03.2022. - 31.05.2022. / Opatija

Odlučite se za zdrav život i prepustite se osvježavajućem wellness & spa doživljaju koji možete dobiti u brojnim vrhunskim objektima diljem Opatije.

Nordijsko hodanje povijesnim stazama i otkrivanje novih doživljaja, noćna trail utrka Carmen Sylva, "Thalasso Cardio Walk" u suradnji s Thalassotherapijom Opatija te atraktivne ponude hotela i wellness centara dio su projekta posvećenog zdravlju i aktivnom životu. 

Opatija je grad kojeg mnogi posjećuju zbog njene opuštajuće atmosfere i brojnih wellness centara koji pružaju autentični antistres doživljaj. Ako se želite odmoriti od svakodnevnih briga, Opatija će vam pružiti preporod za duh i tijelo. Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba. Pomladite duh i tijelo kroz fizičku aktivnost, ali i opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, medicinske tretmane i tradiciju istočnjačke medicine, a sve kroz jedinstvenu promotivnu ponudu, posebne popuste i promotivne wellness paket aranžmane.

 

PROGRAM:

Svaku subotu u 10 sati ispred Ville Angioline
Program besplatnih nordijskih šetnji uz stručno vodstvo licenciranih vodiča nordijskog hodanja KŠR Gorovo – nordijske šetnje prolazit će opatijskim povijesnim stazama, kao što je obalno šetalište Lungomare, šumsko šetalište Carmen Sylva i Put mlekarice prema Veprincu 

Subota, 26.3.2022.
Noćna trail utrka "Noćna Rika Carmen Sylva"
"Thalasso Cardio Walk" šetnja uz savjete stručnjaka u suradnji s Thalassotherapijom Opatija 

Subota, 9.4.2022.
Hrvatski festival sportske rekreacije u organizaciji KŠR Gorovo

 

Foto: Frank Heuer

https://www.visitopatija.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture