Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Krk Bike Romantic Story

30.04.2022. - 01.05.2022. / Malinska

Udruženi outdoor programi turističkih zajednica i ovoga će se proljeća održati na otoku Krku pod nazivom KRK BIKE STORY!

Ovu biciklističku manifestaciju čine tri atraktivna turistička vikenda u kojima će svi zaljubljenici u outdoor pronaći avanturu za sebe.

 

Romantična MTB vođena tura - vikend stvoren za sve MTB entuzijaste i aktivne parove koji žele upoznati romantičnu stranu otoka Krka uz bogatu povijest, bio raznolikost i eno-gastro ponudu otoka.

PROGRAM:

Subota, 30.4.2022.

Krk Romantic Story priča je vođena kružna biciklistička tura koja će sudionike upoznati sa skrivenim povijesnim lokalitetima i prelijepim romantičnim vizurama otoka. Ruta, duga 37 kilometara s ukupno 650 visinskih metara uspona, kreće iz Malinske obalnom šetnicom u smjeru mjesta Porat. Nastavlja kroz maslinike i suhozide do Svetog Vida, pa preko Sužana, Čižića, Jezera vodi do Njivica i natrag do Malinske.

Nedjelja, 1.5.2022.

U "Potrazi za Blagom Zlatnog otoka Krka", uz pomoć karte i tragova, na zanimljiv i zabavan način sudionici će saznati brojne povijesne zanimljivosti i otkriti jedinstvene prirodne fenomene. Za sve sudionike osigurane su okrijepe, a vrijedne romantične nagrade očekuju prva tri para koja dođu do blaga.

 

ONLINE PRIJAVA
Obrazac za prijavu:
https://forms.gle/Y7AAsoZN523qSGs46

* Cijena po osobi: 70 kuna za 1 dan, 100 kuna za 2 dana, djeca do 13 godina ne plaćaju kotizaciju

* Trajanje biciklističke ture: 6 sati

https://www.krk.hr

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture