Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Crikvenica Summer Showtime

01.07.2022. - 01.09.2022. / Selce

Svaka večer u tjednu na Rivijeri Crikvenici donosi neki oblik zabave. Bogat je to i raznovrstan program pod nazivom Crikvenica Summer Showtime, koji će, u organizaciji Turističke zajednice grada Crikvenice, Crikvenicu, Selce, Dramalj i Jadranovo pretvoriti u privlačne i zabavne pozornice na otvorenom. 

Pet velikih, značajnih manifestacija je "zasjelo na tron" i zovu se događanja s potpisom.  Prvo od njih je 9. (Sr)etno Selce (16.7.) koje će uz koncerte klape Tramuntana i klape Tić te glazbenog sastava Insula, prezentaciju starih običaja i sajam s ponudom autohtonih proizvoda donijeti živost u malo primorsko mjesto. Slijedi 7. CrikvArt (23.7), zasigurno jedna od najšarenijih manifestacija ovih prostora. Festival je to uličnih zabavljača, a Crikvenicu će pretvoriti u veselu pozornicu na otvorenom punu žonglera, klaunova, gutača plamena i drugih zabavljača. Robert Mareković će se pobrinuti da njegov Las Vegas show doprinese što kreativnijoj zabavi. Treća velika manifestacija je 128. Dan turizma u Selcu (4.8.) koji će se proslaviti festivalskom i gastro ponudom za svačiji ukus. U večernjim satima možete uživati u nastupu Igora Delača i glazbenog sastava Point. S nestrpljenjem očekujemo, najstariji u Hrvatskoj, 112. Plivački maraton Crikvenica – Šilo (15.8.), koji se održava od 1910. godine uz sve veći i veći broj sudionika. Priču o događanjima s potpisom zaokružuje jedna od najstarijih manifestacija na području Crikvenice – 56. Ribarski tjedan (27.8 – 3.9.) i to kroz razna gastro, tradicijska i festivalska događanja. Očekuju vas nastupi Vanne, Alena Nižetića, klape Tramuntana, Grooversa, Jose Butorca, klape Vinčace i glazbenog sastava Baruffa.

Osim pet glavnih manifestacija, svakoga će se dana u tjednu u jednom (ili dva) od četiriju mjesta na Rivijeri Crikvenici održavati manja zabavna događanja:

Ponedjeljkom - Glazbene večeri u Crikvenici

Utorkom - Glazbene večeri u Selcu

Srijedom - Večeri ribarske tradicije u Crikvenici i Selcu

Četvrtkom - Melodije s okusom mora u Jadranovu i Dramlju i Večeri primorske pjesme u centru Crikvenice

Petkom - Open air cinema

Subotom - Tribute Nights u Crikvenici i Selcu

Nedjeljom - Summer Dance Show u Crikvenici

https://www.rivieracrikvenica.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture