Kalendar događanja

Prikaži još događanja

WRC Croatia Rally

22.04.2023. - 22.04.2023. / Ravna Gora

Croatia Rally najveća je utrka ikad održana u Hrvatskoj. Ovogodišnje izdanje se od 20. do 23. travnja održava u pet hrvatskih županija - Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj te gradu Zagrebu. Svoj dolazak najavilo je 58 posada iz cijelog svijeta koje očekuje 20 izuzetno atraktivnih brzinskih ispita, a kao najpoznatija imena ističu se osmerostruki svjetski prvak i pobjednik Croatia Rallyja iz 2021. godine, Francuz Sebastien Ogier, aktualni prvak svijeta, Finac Kalle Rovanpera te trenutačno drugi u poretku prvenstva, Belgijanac Thierry Neuville.

PROGRAM:

20.4.2023.
○    Shakedown Okić (Zagrebačka županija)
○    Ceremonijalni start (Grad Zagreb)

21.4.2023.
o    Mali Lipovec - Grdanjci (Zagrebačka županija)
o    Stojidraga - Hartje (Zagrebačka županija)
o    Krašić - Vrškovac (Zagrebačka županija / Karlovačka županija)
o    Pećurkovo Brdo - Mrežnički Novaki (Karlovačka županija)

22.4.2023.
o    Kostanjevac - Petruš Vrh (Zagrebačka županija / Karlovačka županija)
o    Vinski Vrh - Duga Resa (Karlovačka županija)
o    Ravna Gora - Skrad (Primorsko-goranska županija)
o    Platak (Primorsko-goranska županija)

23.4.2023.
o    Trakošćan - Vrbno (Varaždinska županija)
o    Zagorska Sela - Kumrovec (Krapinsko-zagorska županija)
o    Podium (Grad Zagreb)

 

Od 23.2.2023. godine u prodaji je ograničen broj posebnog Early Bird WRC Croatia paketa unutar kojeg samo 200 kupaca uz sniženu cijenu ulaznica za sva četiri dana natjecanja mogu nabaviti i limitiranu WRC Croatia majicu koju je izradio umjetnik Jan Hrnjak. Mnogi će Hrnjakovo ime prepoznati već na prvu iz kreativnih suradnji koje je ostvario s poznatim svjetskim zvijezdama kao što su Drake, The Weeknd, Kid Cudi i mnogi drugi. Cijena ovog kompleta ulaznica je 55 eura.

Uz navedeni posebni paket ulaznica dostupne su i dnevne ulaznice po cijeni od 10 eura te četverodnevni kompleti po 30 eura. Osim ulaza u sve Fan Zone uz brzinske ispite, sve ulaznice vrijede i za servisno parkiralište. Redovne ulaznice dostupne su u online prodaji putem sustava ulaznice.hr, a sve vlasnike ulaznica očekuje i velika WRC nagradna igra.

https://rally-croatia.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture