Prikaži još događanja
WINE EnoGASTRO VIP Event
01.03.2023.
- 02.03.2023.
/
Rijeka
Edukativni je to događaj koji je usmjeren na restoratere, hotelijere, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, naš turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo.
Pozvani su svi pripadnici spomenutih industrija koji žele ulagati u svoj poslovni razvoj, učiti od vrhunskih hrvatskih i međunarodnih stručnjaka, te se poslovno povezati s mnogim kolegama.
Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.
PROGRAM:
12:30 - 13:00
Prijava gostiju i piće dobrodošlice
13:00 - 13:15
Otvaranje konferencije i uvodni kratki govori
13.15 - 13:45
Druženje sa izlagačima uz degustacije njihovih proizvoda
13.45 - 14:20
"Belica - od zaboravljenog do vrhunskog vina"
Dejan Rubeša OPG Plovanić vina Kastav, Nenad Kukurin chef i sommelier restaurant Kukuriku Kastav i enolog Dr. Tomislav Pavlešić
14.20 - 14:35
"Digitalni marketing u ugostiteljstvu i turizmu: Kako postati hit na društvenim mrežama"
Matea Benzan, vlasnica marketinške agencije Loftis
14.35 - 15:25
"Mira i tri mušketira", degustacijska radionica
slovenska sommelierka Mira Šemić
15:25 - 15:45
"Arabica vs. Robusta- Sve što treba znati o kavi"
Franckov barista Josip Novačić
15:45 - 18:00
Pauza uz druženje i velika gastro edukacijsko degustacijska prezentacija
18:00 - 18:30
"Zlatne perle - Pjenušava renesansa Radgone", degustacijska radionica
sommelier WSET 3 razine Jure Andrijašević
18:30 - 19:00
"Moć gostoljubivost i stjecanje lojalnosti gosta"
konzultantica u ugostiteljstvu i hotelijerstvu Sanja Krmpotić
19:00 - 19:10
Prezentacija inovativnog ozvučenja "Važnost odabira dobre glazbe u hotelima i ugostiteljskim objektima"
Ivan Boban, direktor Meridian Chapters (Cosmic Production) rješenje odabira glazbe u ugostiteljstvu
19:10 - 19:30
"Primjena ekstra djevičanskog maslinova ulja u gastronomiji" edukativna degustacijska radionica
Deni Červar i Andrea Brečević - Rheos
19:30 - 19:50
"Pivski vodič kroz Hrvatsku - kako degustirati pivo kao profesionalac"
Brewtiga riječka tvrtka za veleprodaju i distribuciju craft piva
19:50 - 21:30
Veliko druženje sa izlagačima
21:30 - 22:00
Zatvaranje izlagačkog prostora
Zahvala uzvanicima od strane TIMA Wine EnoGastro Vip Eventa
Svoju potporu projektu dali su Grad Rijeka, TZG Rijeke, Primorsko-goranska županija, TZ Kvarnera, Hrvatska turistička zajednica, Obrtnička komora PGŽ-je, HGK ŽK Rijeka, pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.
https://www.dantes.biz