Prognoza za 30/06
Prognoza za 30/06
19 / 25

Apoksiomen, grčki atleta

Apoksiomen, grčki atleta

Mali Lošinj

Lošinj je 1999. godine postao bogatiji za jednog iznimnog stanovnika, antičkog atletu Apoksiomena. Naime, upravo je te godine iz podmorja između otočića Vele Orjule i otoka Lošinja pronađen antički brončani kip atlete. Pretpostavlja se da je u moru od 1. stoljeća kada su ga u vodu bacili zbog opasnosti od prevrtanja broda zbog nevremena ili pak kao žrtvu bogovima za sigurni nastavak putovanja.

Dupin, vaš prijatelj

Dupin, vaš prijatelj

Mali Lošinj

Jeste li ikada poželjeli imati vlastitog dupina, detaljnije ga upoznati ili pak "samo" pomoći očuvanju ove vrste koja naseljava more oko Cresa i Lošinja?

Mirisi i okusi Lošinja

Mirisi i okusi Lošinja

Mali Lošinj

Mnogi Lošinj smatraju pravom aromaterapijom na otvorenom i školom prirode. Blagodati podneblja osjetit će svi koji ovdje dolaze da bi uživali u prekrasnoj i očuvanoj prirodi ali i unaprijedili zdravlje. Dovoljno je samo da šećete!

  • 10.06.-30.06.2015, Mali Lošinj

    Festival aromaterapije Apsyrtides

    U sklopu Festivala aromaterapije „Apsyrtides“ 23 sudionika će od 10. do 30. lipnja kroz ponudu od 33 događanja održati radionice, edukacije i predavanja o primjeni Aloe vera u svakodnevnom životu, kozmetici i prehrani na prostoru cresko- lošinjskog arhipelaga.

  • 01.07.2015, Mali Lošinj

    Dan dupina

    Dan dupina u Velom Lošinju održava se od 1993. godine, a obuhvaća izložbe dječjih radova, igre za djecu U potrazi ... , izložbu fotografija, projekcije i koncert.