Prognoza za 01/08
Prognoza za 01/08
18 / 27

Sam grad Rab kao i sedam drugih idiličnih mjesta - Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanijam, Supetarska draga i Lopar goste dočekuje pružajući im odmor u idiličnom ambijentu.

Osim kvalitetnih hotela sa svim sadržajima za odmor tijekom cijele godine, velike mogućnosti udobnog smještaja pružaju se u vilama, vrhunski opremljenim obiteljskim kućama i apartmanima uređenima za ugodan odmor. Uz opremljenu marinu, domaćini gostoprimstvo nautičarima iskazuju i time što mnogi objekti imaju i vlastita privezišta za njihova plovila.

Hoteli

Pronađite smještaj u hotelima na Kvarneru:

Obiteljski

Pronađite obiteljski smještaj na Kvarneru:

Kampovi

Pronađite smještaj u kampovima na Kvarneru:

Odmarališta

Pronađite smještaj u odmaralištima na Kvarneru:

Marine

Pronađite smještaj u marinama na Kvarneru:

Ostali smještajni objekti

Pronađite ostale smještajne objekte na Kvarneru:

Turističko naselje

Pronađite smještaj u turističkim naseljima na Kvarneru:

Hosteli

Pronađite smještaj u hostelima na Kvarneru:
 • 01.08.2015, Rab

  PlayOne Live Act

  Zabava, muzika ,provod….. sve na jednom mjestu, daleko od gradske buke,daleko od zagrijanog asfalta, na prekrasnoj pješčanoj plaži Pudarica, „Santos“ beach bar club

 • 01.08.2015, Rab

  JAZZ KONCERT J.D. WALTER QUARTET

  Ljubitelj ste jazza??? Pripremili smo nešto i za Vas. Ne zaboravite doći u Ljetno kino Rab u 22 sata i uživati u jazzu poznatog kvarteta JD Walter Quartet. Uz vokal JD Waltera nastupit će Ratko Zjaca na gitari, Martin Gjakonovski na kontrabasu i Klemens Marktl na bubnjevima. Ulaznica je 50 kuna. Čekamo Vas u kamenom ozračju ljetnog kina i želimo Vam ugodan provod!

 • 01.08.2015, Rab

  ŠIŠTOVICA KUP 2015

  U subotu 01.kolovoza dođite u na kupalište pod Marjan gdje će u 15 sati početi vaterpolo turnir „Šištovica kup 2015“. Na turniru sudjeluju V.K. Banjol , V.K. Dolin-Barbat i V.K.Pjaceta. Nakon turnira uslijedit će druženje svih sudionika uz „teću iznenađenja“. Dođite, podržite dečke, opustite se i uživajte !