Prognoza za 21/04
Prognoza za 21/04
13 / 21

Crikveničko-vinodolska rivijera ima dugu tradiciju gostoprimstva o kojoj govori činjenica da službeni počeci turizma u ovoj regiji datiraju pred više od 130 godina.

Slavna je prošlost ostavila traga vidljivog u raskošnim građevinama kao i gostoprimstvu građenom dugi niz godina i brojnim generacijama što turisti osjećaju na svakom koraku.

Hotelska je ponuda ovdje vrlo bogata pa svatko može izabrati smještaj po svojoj želji – od velikih hotela do onih obiteljskih, od luksuznog smještaja do onog jednostavnijeg ali, dakako, uvijek kvalitetnog i funkcionalnog.

Za one koji žele detaljnije upoznati način života u regiji u koju dolaze tu je smještaj u sobama i apartmanima u domaćinstvima i neposredniji susret s lokalnim stanovništvom.

Prekrasna priroda razlog je zbog kojeg se velik broj gostiju odlučuje za boravak u kampovima ili pak plovidbu Jadranom vlastitim ili unajmljenim brodovima.

Hoteli

Pronađite smještaj u hotelima na Kvarneru:

Obiteljski

Pronađite obiteljski smještaj na Kvarneru:

Kampovi

Pronađite smještaj u kampovima na Kvarneru:

Odmarališta

Pronađite smještaj u odmaralištima na Kvarneru:

Marine

Pronađite smještaj u marinama na Kvarneru:

Ostali smještajni objekti

Pronađite ostale smještajne objekte na Kvarneru:

Turističko naselje

Pronađite smještaj u turističkim naseljima na Kvarneru:

Hosteli

Pronađite smještaj u hostelima na Kvarneru:
  • 20.04.-21.04.2018, Crikvenica

    Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia

    Međunarodna etapna biciklistička utrka "Tour of Croatia" će kroz šest etapa i rutu dužu od 1.150 km, povezati jadransku obalu, Istru i unutrašnjost Hrvatske. Rivijera Crikvenica je ponosni domaćin ove velike sportske priče, točnije cilja njezine 4. etape, a cilj 5. etape utrke je na Poklonu - vrhu Parka prirode Učka.

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj