Prognoza za 20/04
Prognoza za 20/04
10 / 15

Opatijska rivijera

Spremi u moj planer

Poželite li ponekad vremeplovom otputovati u neko prošlo, romantičnije vrijeme? Ono u kojem su baš ovdje na odmor dolazili kraljevi i carevi, mnoge okrunjene glave…. Pa se zatim vratiti  svjesniji  mogućnosti današnjice?! I jedno je i drugo moguće na Opatijskoj rivijeri čije je središte Opatija, ali su također atraktivna i  druga turistička središta: Volosko i Ika, Ičići i Lovran, Medveja i Mošćenička Draga.

Svojom prekrasnom arhitekturom  otmjenih vila, raskošnim parkovima s biljem iz cijelog svijeta i bogatom hotelskom i ugostiteljskom ponudom, Opatija je  mnogim  gostima nezaobilazno, tradicionalno odredište u svako doba godine. Jednako su privlačni, svaki sa svojom pričom, osobnošću i prepoznatljivim manifestacijama i druga središta ove rivijere. Šetnja,  wellness ponuda, pješačenje ili planinarenje ovdje su ugodni u svako doba godine baš kao i prisustvo  koncertima i drugim kulturnim priredbama kao i manifestacijama utemeljenim na tradiciji i gastronomskim adutima ove regije. Opatija, ali i cijela rivijera, također je  cijele godine privlačna i za održavanje kongresa, konferencija i sastanaka  jer ovdašnji domaćini u tom poslu imaju veliko iskustvo i odličnu reputaciju.

Više informacija potražite na stranicama:

Turistička zajednica grada Opatije
Turistička zajednica općine Lovran
Turistička zajednica općine Matulji
Turistička zajednica općine Mošćenička Draga
Turistička zajednica mjesta Ičići

 • 06.04.-25.05.2014, Matulji

  Organizirana pješačenja "Po zvončarskeh puteh"

  Turistička zajednica općine Matulji počinje sa organiziranim pješačenjima „Po zvončarskeh puteh“ i to već ove nedjelje, 06. travnja.

 • 12.04.-27.04.2014, Lovran

  14. Festival šparoga

  Tijekom Festivala šparuga u lovranskim restoranima i konobama nude se jela od šparuga.

 • 19.04.-21.04.2014, Opatija

  Uskrs u Opatiji

 • 19.04.-20.04.2014, Lovran

  Uskrs u hostelu Link

  Hostel Link dočekuje u posebno vedrom ozračju i posebnim programom blagdan Uskrsa.

 • 20.04.2014, Mošćenice

  Tradicionalno PICANJE JAJA

  U Mošćenicama u nedjelju 20.04. u 12:00 sati tradicionalna manifestacija PICANJE JAJA.