Prognoza za 23/07
Prognoza za 23/07
23 / 28

Opatijska rivijera

Spremi u moj planer

Poželite li ponekad vremeplovom otputovati u neko prošlo, romantičnije vrijeme? Ono u kojem su baš ovdje na odmor dolazili kraljevi i carevi, mnoge okrunjene glave…. Pa se zatim vratiti  svjesniji  mogućnosti današnjice?! I jedno je i drugo moguće na Opatijskoj rivijeri čije je središte Opatija, ali su također atraktivna i  druga turistička središta: Volosko i Ika, Ičići i Lovran, Medveja i Mošćenička Draga.

Svojom prekrasnom arhitekturom  otmjenih vila, raskošnim parkovima s biljem iz cijelog svijeta i bogatom hotelskom i ugostiteljskom ponudom, Opatija je  mnogim  gostima nezaobilazno, tradicionalno odredište u svako doba godine. Jednako su privlačni, svaki sa svojom pričom, osobnošću i prepoznatljivim manifestacijama i druga središta ove rivijere. Šetnja,  wellness ponuda, pješačenje ili planinarenje ovdje su ugodni u svako doba godine baš kao i prisustvo  koncertima i drugim kulturnim priredbama kao i manifestacijama utemeljenim na tradiciji i gastronomskim adutima ove regije. Opatija, ali i cijela rivijera, također je  cijele godine privlačna i za održavanje kongresa, konferencija i sastanaka  jer ovdašnji domaćini u tom poslu imaju veliko iskustvo i odličnu reputaciju.

Više informacija potražite na stranicama:

Turistička zajednica grada Opatije
Turistička zajednica općine Lovran
Turistička zajednica općine Matulji
Turistička zajednica općine Mošćenička Draga
Turistička zajednica mjesta Ičići

 • 10.06.-31.07.2017, Lovran

  Ljeto u Lovranu

  Koncerti klapa, zborova, Puhačkog orkestra Lovran, klasične glazbe, ribarske i kapetanove fešte, izložbe… održat će se na Trgu Svetog Jurja, Trgu Svetog Ivana, lovranskom mulu i hotelu Excelsior.

 • 01.07.-30.07.2017, Opatija

  Festival Opatija - program za srpanj 2017

  Ove godine obilježava se 60 godina od polaganja kamena temeljca na Ljetnoj pozornici i "prvih ljetnih priredaba u Opatiji", a centralno događanje povodom obljetnice svečana je premijera Verdijeve opere Aida, koja se održava 20. srpnja s početkom u 21 sat.

 • 01.07.-31.08.2017, Opatija

  Opatija Oldtimer Tour

  Svaki utorak u razdoblju od 19:30 - 22 sata svi zainteresirani imaju priliku uživati u vožnji oldtimer vozilima. Mjesto polaska je ispred hotela Milenij, a tura hotel Milenij - Volosko - Slatina - hotel Milenij.

 • 06.07.-30.07.2017, Matulji

  Matuljske ljetne večeri

 • 13.07.-10.08.2017, Opatija

  Ciklus gala koncerata "Music by the Sea"

  Terasa hotela Milenij svake godine postaje centar vrhunskih glazbeno scenskih događanja u Opatiji.