Prognoza za 22/06
Prognoza za 22/06
16 / 22

Atrakcije

HARTERA

Rijeka

Trebalo je samo nekoliko godina da se ideja o revitalizaciji bivše tvornice papira pretvori u najuzbudljiviji hrvatski glazbeni festival, riječima publike: "Drugačiji festival, festival koji ima ono nešto..." Jedinstveni prostor bivše tvornice papira postao je veličanstven ambijent za nastupe recentnih svjetskih zvijezda urbanog zvuka kao što su Royksopp, Roisin Murphy, Simian Mobile Disco, Peaches, Turbonegro i brojni drugi. Nema nikakve sumnje da će šesto izdanje festivala ponovno privuči pažnju glazbenih sladokusaca iz čitave Europe svojom mješavinom suvremenih glazbenih žanrova, fantastične scenografije i zaista spektakularne lokacije. Drugi vikend u lipnju ponovno je rezerviran za Harteru!

Više informacija potražite na:


www.hartera.com

 • 01.06.-30.06.2018, Rijeka

  Astronomski centar Rijeka - program za lipanj 2018

 • 23.06.-28.07.2018, Bakar

  Margaretino leto u Bakru

  Među brojnim događanjima ne propustite otkriti iznenađenja bakarskog Kaštela koji za ovu priliku širom otvara svoja vrata, prošetati kroz povijest Frankopana s divicom Margaretom te uz veliku i dobro znanu Pomorsku bitku, uživati i u Maloj Pomorskoj bitki za djecu, a po prvi put vas čeka i Kino pod zvijezdama!

 • 23.06.2018, Bakar

  Frankopani 900: "Šetnja kroz povijest" - doba Frankopana

  Prigodne prezentacije, degustacije, glazbeni program, predstava… iz doba Frankopana. Lokacija: Frankopanski kaštel, početak u 20 sati.

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj