Prognoza za 24/04
Prognoza za 24/04
12 / 19

Atrakcije

RIJEČKE LJETNE NOĆI

Rijeka

Tijekom ljetnih mjeseci riječki se trgovi, ulice i terase pretvaraju u kazališnu pozornicu. Popularne gradske lokacije, ali i mjesta za koja je i samim Riječanima teško zamisliti da bi se mogla pretvoriti u poprište glumaca i teatarskih rekvizita, na par se tjedana daju u ruke umjetnicima najrazličitijih glazbeno-scenskih izraza. Program Festivala proteže se od izvedbi klasičnih drama, praizvedbi novijih dramskih tekstova i koncerata klasične glazbe sve do nastupa uličnih teatara i koncerata estradnih zvijezda. Neizostavan dio Festivala je i onaj u kojem se propituju suvremeni odnosi industrijske arhitekture i kazališta pa se neke od predstava održavaju u prostorima nekadašnjih industrijskih postrojenja.

Više informacija potražite na:

www.rijeckeljetnenoci.com

 • 01.04.-03.05.2014, Rijeka

  Astronomski centar Rijeka - program za travanj

 • 18.04.-18.05.2014, Rijeka

  Edukativna akcija "(Bez) veze"

  Već 19. godinu za redom Hrvatsko muzejsko društvo - Sekcija za muzejsku pedagogiju organizira muzejsku edukativnu akciju povodom Međunarodnog dana muzeja.

 • 22.04.-24.04.2014, Rijeka

  Tjedan tamnog neba u Astronomskom centru Rijeka

  Astronomski centar Rijeka, Rijeka sport d.o.o., nastavlja s organizacijom međunarodne manifestacije Tjedan tamnog neba koja ima za cilj cijeniti ljepotu noćnog neba i podići svijest o tome kako loša kvaliteta rasvjete stvara svjetlosno onečišćenje, a ovogodišnja krilatica je Spasite naše zvijezde - Save Our Stars (SOS).