Bez obzira na to odlučuju li se gosti za boravak u jednom od brojnih hotela ili hostelu, kućnu radinost ili neku drugu vrstu smještaja, u ponudi Rijeke i okolnih mjesta velike su mogućnosti izbora.

Što god izabrali, naći ćete izvrsne domaćine i priliku da neposrednije upoznate život, uživate u odmoru, kulturnim i drugim manifestacijama ili pak sudjelujete u poslovnim skupovima koji se svakim danom ovdje sve više održavaju.

U kongresnu i incentiv ponudu također se uključuju i gradske kulturne i druge institucije pa njihovi zanimljivi scenariji privlače brojne organizatore.

Hoteli

Pronađite smještaj u hotelima na Kvarneru:

Obiteljski

Pronađite obiteljski smještaj na Kvarneru:

Kampovi

Pronađite smještaj u kampovima na Kvarneru:

Odmarališta

Pronađite smještaj u odmaralištima na Kvarneru:

Marine

Pronađite smještaj u marinama na Kvarneru:

Ostali smještajni objekti

Pronađite ostale smještajne objekte na Kvarneru:

Turističko naselje

Pronađite smještaj u turističkim naseljima na Kvarneru:

Hosteli

Pronađite smještaj u hostelima na Kvarneru:
 • 29.06.-28.09.2019, Rijeka

  Noći Riječkih trgova i plaža

  Nakon izvrsnih programa prošlog ljeta, manifestacija Noći Riječkih trgova i plaža vraća se i ove godine s još bogatijim programskim sadržajima.

 • 03.09.-28.09.2019, Rijeka

  Astronomski centar Rijeka - program za rujan 2019

 • 16.09.-22.09.2019, Viškovo

  Matejna

  Dolazak jeseni označava i početak najveće viškovske manifestacije s raznovrsnim kulturnim, sportskim i zabavnim programima koje su pripremile udruge s područja Općine Viškovo.

 • 19.09.-29.09.2019, Rijeka

  Regata tisuću otoka

  Riječki jedriličarski klub i Porto Montenegro Yacht Club 7. godinu za redom organiziraju Regatu tisuću otoka na kursu od Rijeke do Tivta te natrag do Rijeke. Regata je ime dobila jer prolazi između više od 1.000 jadranskih otoka, a organizatori vole reći da se jedri na najboljem kursu za navigacijske regate koji priroda može dizajnirati.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture