Što raditi

Spremi u moj planer

Kvarner je  idealno turističko odredište za sve generacije.   Koje god mjesto  izabrali,  naći ćete  sadržaje i ponudu primjerenu  vašim željama, potrebama i mogućnostima. Na otocima Krku, Cresu, Lošinju i njegovom arhipelagu  te  Rabu,  baš kao i u priobalju uživat ćete u  morskom  krajoliku ali i ljepoti njihove unutrašnjosti. Oni koji radije  biraju  šumovitu  unutrašnjost Gorskoga kotara, također su na pravom  mjestu.

Gdje god  bili ili kako god  kombinirali vaš  boravak,  u prilici ste da sami kreirate njegove sadržaje. Hodajte, plivajte, jedrite, planinarite – što god poželjeli  priroda  Kvarnera pruža vam mogućnosti da istinski uživate!    Kvarner je jednako  privlačan  gostima  koji žele  upoznati bogatu kulturnu baštinu, tradiciju i običaje  te prisustvovati  maštovitim i zanimljivim priredbama.  Poslušajte, zaplešite, i zapjevajte, upoznajte,  zabavite se….
Ili pak uživajte u bogatoj  wellness ponudi  i talasoterapiji koja  će biti prava prilika za rekreaciju, preventivu, ozdravljenje i ljepotu. Ili sve to zajedno! Pa onda zastanite,  zaustavite se u  restoranu, konobi ili kavani… Bogatstvo  okusa, autohtona hrana, maslinova ulja i odlična vina   prilika su za  predah i  drugdje odavno zaboravljene okuse. A sve to zajedno  tek je uvod u našu priču.

Mnogo smo toga  najavili, još više  toga prepustili da otkrijete sami. Uostalom, vi i jeste na putovanju koje – koliko god vam mi o njemu govorili -  pruža još mnogo više.   Krenimo!   

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture