Odmor za sve generacije

Spremi u moj planer

Kvarner je idealno turističko odredište za sve generacije.

Koje god mjesto izabrali, naći ćete sadržaje i ponudu primjerenu vašim željama, potrebama i mogućnostima.

Na otocima Krku, Cresu, Lošinju i njegovom arhipelagu te Rabu, baš kao i u priobalju uživat ćete u morskom krajoliku ali i ljepoti njihove unutrašnjosti.

Oni koji radije biraju šumovitu unutrašnjost Gorskoga kotara, također su na pravom mjestu.

Gdje god bili ili kako god kombinirali vaš boravak, u prilici ste da sami kreirate njegove sadržaje. Hodajte, plivajte, jedrite, planinarite – što god poželjeli priroda Kvarnera pruža vam mogućnosti da istinski uživate!

Kvarner je jednako privlačan gostima koji žele upoznati bogatu kulturnu baštinu, tradiciju i običaje te prisustvovati maštovitim i zanimljivim priredbama. Poslušajte, zaplešite, i zapjevajte, upoznajte, zabavite se...

Ili pak uživajte u bogatoj wellness ponudi i talasoterapiji koja će biti prava prilika za rekreaciju, preventivu, ozdravljenje i ljepotu. Ili sve to zajedno! Pa onda zastanite, zaustavite se u restoranu, konobi ili kavani...

Bogatstvo okusa, autohtona hrana, maslinova ulja i odlična vina prilika su za predah i drugdje odavno zaboravljene okuse. A sve to zajedno tek je uvod u našu priču. Mnogo smo toga najavili, još više toga prepustili da otkrijete sami. Uostalom, vi i jeste na putovanju koje – koliko god vam mi o njemu govorili - pruža još mnogo više. Krenimo!

Više informacija potražite u našim brošurama

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture