Kratki odmor

Spremi u moj planer

Prometno blizu i lako dostupan, Kvarner je neiscrpan izvor ideja za kratki odmor u svako doba godine. Lijepi gradovi i gradići zanimljive kulturne, gastronomske i druge ponude, wellnessi i zdravstveni centri, mogućnosti šetnje uz more i u prirodi, kupanje sanjkanje, ronjenje, jedrenje, vožnja biciklom… koliko mogućnosti da u samo nekoliko dana „napunite baterije“ te se u dnevni ritam vratite vedriji i s novom snagom. Poželite li ponekad barem kratak predah od svakodnevice? Za blagdane ili u slobodno vrijeme, za školske praznike ili pak kako biste uživali u slobodi umirovljeničkih dana - Kvarner, tu nadomak vama, u svako doba godine pruža mogućosti kratkog predaha kojeg možete itekako dobro iskoristiti.

Uživajte u bogatoj i stručnoj wellness usluzi.. Šećite prekrasnim šetnicama, istražujte otoke, priobalje i šumovitu unutrašnjost, posjećujte romantične gradiće i zastanite u kavani, restoranu ili konobi.

Čekaju vas tu ceste maslinovog ulja ili vinske ceste, naučite pripremati slastice ili kozmetičke pripravke od voća ili aromatičnog bilja. Mnogo je načina kako da u Kvarneru već i kraći boravak pomogne da obnovite tijelo i dušu. Štoviše, možete to učiniti na toliko načina da će svaki dolazak biti nov, drugačiji i još ugodniji!


Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture