Odmor u ruralnom zaleđu i gorju

Spremi u moj planer

Zimi ili ljeti, u proljeće ili jesen – u svako doba godine očekuje vas unutrašnjost Kvarnera i njezina ruralna područja. Ekološki osviještena, temeljena na tradiciji ali i s puno mogućnosti da zanimljivo okruženje poveže s posve drugačijim iskustvom.

Boravak u ruralnom zaleđu i gorju povratak je korijenima i samima sebi. Život u ritmu prirode i s njom, ujedno je i prilika za aktivan odmor, avanturističke sportove ili jednostavno užitak u opuštajućem ambijentu.

Zimi ćete pak uživati u idili snježnih krajolika, sanjkanju ili skijanju i ugodnom pucketanju vatre u kaminu. U svako doba godine domaćini pripremaju za vas odlične specijalitete temeljene na tradiciji i izvrsnim okusima hrane.

Boravak u unutrašnjosti sam po sebi ili pak u kombinaciji s nedalekim priobaljem malo gdje drugdje moguć je u tako izravnom obliku, na svega pola sata vožnje jedno od drugoga.

Ovdje možete bare na kratko živjeti izvornim životom, na neko vrijeme gradski život zamijeniti onim seoskim i otići da biste se - snažniji i ispunjeniji – stvarno i potpuno vratili

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture