Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

TZ Kvarnera poziva na uključenje u Obiteljski paket

8.2.2016.

TURISTIČKA ZAJEDNICA KVARNERA

 u sklopu projekta „Kvarner Family“ nastavlja intenzivno raditi na promociji obiteljskog smještaja na Kvarneru, stoga upućuje Javni poziv za uključenje u

 akciju Obiteljski paket

kojom bi se vlasnicima obiteljskog smještaja koji su nositelji oznake kvalitete „Kvarner Family“ pomoglo u povećanju konkurentnosti apartmana s pomoćnim ležajevima tijekom perioda predsezone i posezone.

Pozivaju se svi vlasnici obiteljskog smještaja nositelji oznake kvalitete „Kvarner Family“, i turističke agencije nositelji oznake kvalitete „Kvarner Family Agency“ da se uključe u akciju Obiteljski paket.

Pozivaju se i svi pružatelji turističkih/ugostiteljskih usluga (restorani, muzeji, aquarium-i, spilje, organizatori panoramskih vožnji brodom…) s područja Kvarnera da se uključe u akciju ponudom kupona u vrijednosti od 10% popusta na ulaznice za neku lokalnu atrakciju ili korištenje usluge, a koji bi se ponudio gostima u Kvarner Family domaćinstvima koja se uključe u akciju.

Javni poziv objavljen je na portalu Turističke zajednice Kvarnera www.kvarner.hr/business, a eventualna pojašnjenja možete potražiti putem broja  telefona 051/272 988.

Svoju prijavu dostavite putem e-mail adrese na kvarner@kvarner.hr i to najkasnije do 01. ožujka 2016. godine.

Obiteljski paket 2016.

KF-Obiteljski paket-iznajmljivači

KF-Obiteljski-agencije

KF-Obiteljski-poduzetnici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture