Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 25/2/2015

  Kvarner Health&Wellbeing - tematska radionica u Moskvi – 26.2.2015.; specijalizirani sajam Moscow Medshow, 27. – 28.2.2015.

  Ukratko: 
  U sklopu promidžbenih aktivnosti na tržištu Rusije, gdje Turistička zajednica Kvarnera naglasak stavlja na ponudu zdravstvenog turizma, što se pokazalo kao proizvod s najviše interesa od strane agenata i novinara, ali i individualnih gostiju, u pripremi je sudjelovanje na tematskoj radionici zdravstvenog turizma i samostalni sajamski nastup na specijaliziranom sajmu „Moscow Medshow“.www.medshow.ru
 • 16/2/2015

  Završetak maškaranih doživljaja na Rivijeri Crikvenica

  Bliži se kraj ovogodišnjih Maškara na Rivijeri Crikvenica. Gradski ključ će biti vraćen u prave ruke, a maškare će pričekati sljedeću zimu, kako bi ponovno zavladale gradom i ugrijale srca svojih brojnih malih i velikih obožavatelja. 
 • 13/2/2015

  ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA „KVARNER FAMILY“ NA PODRUČJU OTOKA KRKA

  U srijedu, 11. veljače 2015. godine Turistička zajednica Kvarnera je u okviru DANA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA OTOKA KRKA organizirala edukativnu radionicu „KVARNER FAMILY“ u hotelu/restoranu Kanajt u Puntu namijenjenu svim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i to u suradnji s Turističkom zajednicom otoka Krka, Turističkom zajednicom grada Krka, Turističkom zajednicom općine Punat, Turističkom zajednicom općine Baška, Turističkom zajednicom općine Dobrinj, Turističkom zajednicom općine Malinska-Dubašnica, Turisitičkom zajednicom općine Omišalj, Turističkom zajednicom općine Vrbnik, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK.
 • 5/2/2015

  DANI OBITELJSKOG SMJEŠTAJA OTOKA KRKA 2015.

Ostale novosti

Kvarner na karti