Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 2/7/2015

  ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA "KVARNER FAMILY - PET FRIENDLY" U KRIŽIŠĆU

  U utorak, 30. lipnja 2015. godine Turistička zajednica Kvarnera je organizirala edukativnu radionicu„PET FRIENDLY“ u Križišću namijenjenu svim Kvarner Family iznajmljivačima koji nose dodatnu oznaku kvalitete Pet Friendly. Edukativna radionica Pet Friendly organizirana je u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK i Monty`s Dog Hotelom.
 • 29/6/2015

  Edukativna radionica Kvarner Family - Pet Friendly

 • 26/6/2015

  Obilježavanje Dana državnosti u Beču

  U organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske u Austriji i Stalne misije Republike Hrvatske pri Ujedinjenim narodima, OSCE i međunarodnim organizacijama sa sjedištem u Beču, a uz partnerstvo Primorsko-goranske županije te gradova Rijeke i Opatije, u bečkom Kursalonu održana je svečana proslava Dana državnosti Republike Hrvatske. 
 • 19/6/2015

  Turizam na Kvarneru predstavljen u British Museumu

  Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Velikoj Britaniji organiziralo je svečani prijem povodom Dana državnosti Republike Hrvatske u prostoru najpoznatijeg svjetskog muzeja, British Museuma u Londonu. Brojni uzvanici tako su imali prigodu po završetku prijema pogledati izložbu skulptura grčkih atleta u sklopu koje je izložen i Apoksiomen pronađen 1996. u lošinjskom arhipelagu. Iz Primorsko-goranske županije prijemu su prisustvovali župan Zlatko Komadina i predsjednica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov.
Ostale novosti

Kvarner na karti