Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Krk spring bike adventure 2015.

22.05.2015. - 24.05.2015. / Krk

Svi rekretivci i rekreativke, ljubitelji biciklizma i vremena provedenog u prirodi, pozivaju se da postanu dijelom međunarodnog tima istomišljenika u zajedničkom otkrivanju krajobraznih ljepota okolice grada Krka. Naime, Turistička zajednica Grada Krka i Grad Krk, zajedno sa suradnicima Valamar Rivierom, Hotelima Krka, Veclom, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Krk, Hrvatskim autoklubom i ekipom iz Brdsko-biciklističkog kluba otok Krk, između 22. i 24. svibnja 2015. godine, organiziraju tradicionalnu trodnevnu biciklističku avanturu, čime se, nakon pješačkog pohoda Putevima zlatnih kapi krčkog blaga i međunarodne akcije čiščenja krčkog podmorja Scuba fest, zatvara krug rekreativcima namijenjenih događanja, predstavljenih geslom Volim proljeće u Krku.

 

22.5 - 24.5. KRK SPRING BIKE ADVENTURE
TZ Grada Krka, Valamar hotel Koralj i Hoteli Krk pozivaju vas na avanturu na dva kotača.
Upoznat ćete skrivene kutke otoka Krka, uz dobru zabavu i zanimljiva iznenađenja...

Promotivni trodnevni paket ovog biciklističkog eventa iznosi 200,00 kn, a u njega je uključeno: vođenje, pratnja, logistička podrška i okrijepa za vrijeme bicikliranja, hrana i piće na Bike Partyima, osiguranje sudionika biciklijade od nezgoda, Bike koktel u hotelima Valamar Koralj i Dražica po promotivnoj cijeni, besplatno korištenje wellnessa (relax zone i sauna) u Hotelu Valamar Koralj u vremenu od 22. do 24. svibnja, rani check-in i kasni check-out za goste koji koriste uslugu smještaja u hotelima Valamar Koralj i Dražica te kampovima Krk i Ježevac te sudjelovanje u nagradnoj igri čiji nagradni fond osiguravaju hoteli Valamar Koralj i Dražica te Kamp Krk.

Kotizacija za subotnju biciklijadu iznosi 30,00 kn u što je uključeno: vođenje, pratnja, logistička podrška te hrana i piće za vrijeme bicikliranja, hrana i piće na Bike Partyju te osiguranje sudionika biciklijade od nezgoda.

Djeca do 16 godina u pratnji roditelja ne plaćaju kotizaciju.

Prijave i informacije za trodnevni paket ostvaruju se mailom na hospitality.desk@valamar.com, hotel.koralj@riviera.hr (Valamar Riviera) ili info@hotelikrk.hr (Hoteli Krk). Prijave i informacije za subotnju biciklijadu ostvaruju se u krčkom Turističko informativnom centru, odnosno mailom na tz-krk@hi.t-com.hr ili telefon na 051 220 226.

Za rezervaciju smještaja javite se mailom na hospitality.desk@valamar.com ili hotel.koralj@riviera.hr (Valamar Riviera), odnosno na info@hotelikrk.hr (Hoteli Krk).

Svi sudionici u programu sudjeluju na vlastitu odgovornost, a tijekom bicikliranja obavezno je nošenje kacige za glavu. Na dijelu koji se vozi po prometnicama potrebno je strogo pridržavanje prometnih pravila!

PROGRAM:

22. svibnja, petak / Hotel Valamar Koralj

15.00
Okupljanje i prijava biciklista ispred hotela

16.00
Start rekreativne biciklističke ture (25 km) u smjeru Kornića
Obilazak Zavičajne etnografske zbirke Kornić, degustacija domaćeg sira i rakije

19.00
Bike Party u hotelu uz hranu i piće za sudionike

23. svibnja, subora / Krčka riva

12.00
Okupljanje i prijava biciklista

13.00
Start rekreativne (25 km) i sportske (45 km) biciklističke ture
Organizirane okrijepe u Kući krčkog pršuta i agroturizmu Dvori sv. Jurja

18.30
Bike Party na rivi uz hranu i piće za sudionike

24. svibnja, nedjelja / Hotel Valamar Koralj

10.00
Relax biciklistička tura (25 km), okupljanje ispred hotela

13.00
Povratak u hotel


ORGANIZATORI:
Turistička zajednica Grada Krka, hotel Valamar Koralj, Kampovi Krk i Ježevac, Hoteli Krk

Suorganizatori:
Grad Krk, Vecla, DVD Krk., HAK, BBK otok Krk

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture