BALOVI, ZABAVE, TANCI

balovi S prvom subotom nakon blagdana Tri kralja sve do mesopusnog utorka uoči Pepelnice, Čiste srijede, u primorsko-goranskome kraju organiziraju se maskirane zabave i tanci.

I sve što treba je obratiti se na info punktove ili zaviriti u karnevalske programe te se uputiti prema mesopusnim subotnjim odredištima - domovima kulture, hotelskim zdanjima, posebno opremljenim sportskim dvoranama, restoranskim i drugim prostorima. Svi su oni u službi mesopusta a izbor je uistinu velik.

Budući da su mnoga odredišta vrlo blizu, tijekom večeri može se biti i na više različitih mjesta i uživati u atmosferi drukčijih programa, glazbe i maškaranog veselja.

balovi Prema vrhuncu mesopusta raste i broj zabava. Vinodolski kraj nudi ih i četvrtkom, pa i nedjeljom, a u Gradu Rijeci nižu se balovi - prestižni, ali i oni "pod šatorom" ili na otvorenom te oni s elektronskim nabojem, nazvani Carnival party.

Diplomatski bal, kojem nazoče diplomatski, politički, gospodarski i drugi uglednici, nastavlja tradiciju nekad znamenitih maskiranih balova a odlikuje se i posebno osmišljenim programom i zadanom temom.

balovi Carnival party nudi na jednom od trgova te u nekim zatvorenim prostorima pregršt elektronske glazbe i nastupe pojedinih D.J - a. Maškarani glazbeni maraton posve je drugi glazbeni doživljaj na riječkom Korzu. Rijeka strong festival privlači publiku poznatim imenima rock i pop scene... i sve tako redom i gotovo bez kraja.

Prepustiti se svim tim glazbenim ritmovima i tonovima znači, posebice subotom, osjetiti nezaboravnu maškaranu groznicu na Kvarneru - jednom od najvećih karnevalskih plesnih podija u nas i u svijetu.

balovi balovi
balovi balovi