Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Priopćenja za medije

 • 24/11/2014

  Dani obiteljskog smještaja otoka Raba 2014.

  Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom grada Raba, Turističkom zajednicom općine Lopar, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK pozivaju Vas na
 • 24/11/2014

  Osnovan Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera

  Dana 19. studenoga 2014. godine osnovan je Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera. Klaster je udruga čiji su ciljevi promocija Kvarnera kao destinacije zdravlja i povezivanje vodećih stručnjaka iz područja zdravstva, turizma i srodnih potpornih djelatnosti kako bi se unaprijedila ukupna ponude zdravstvenog turizma regije i zajednički nastupalo na međunarodnom tržištu.
 • 24/11/2014

  Cesta plave ribe osvojila nagradu "Simply the Best"

  Ovih je dana Rivijera Crikvenica dobila vrijedno priznanje za turističku ponudu. Naime, projekt TZG Crikvenice "Cesta plave ribe – Tjedan plave ribe" osvojio je godišnju nagradu "Simply the best" u kategoriji tradicijsko-gastronomske manifestacije. Nagradu dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis "Way to Croatia", i to za kreativan razvoj turističkih proizvoda te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude tijekom 2014. godine. 
 • 21/11/2014

  Hostel Link dobitnik prestižne turističke nagrade "Simply The Best"

  U sklopu turističke burze PUT, održane u Rapcu 19.11.2014. dodjeljivane su nagrade i priznanja Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i magazina Way to Croatia. U kategoriji poduzetništvo i investicije Hostel Link iz Lovrana nagrađen je za inventivno i kreativno uređenje objekta kojim je sadržajno i kvalitetno obogaćena ponuda Opatijske rivijere.
Ostala priopćenja

Kvarner na karti