Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Priopćenja za medije

 • 15/10/2014

  Omišaljski facoli u Rijeci za Dan kravate

  Danas je na konferenciji za medije najavljeno obilježavanje Dana kravate koji se ove godine održava u Rijeci, u subotu 18. listopada. Dan kravate najavio je Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke, a Katica Jakovčić, direktorica Turističke zajednice Općine Omišalj, predstavila je običaj Stomorine, kojim će se u subotu Omišljani predstaviti na Korzu.
 • 13/10/2014

  Stranica visitRijeka.hr dobila još dvije jezične verzije

                                         Sve o Rijeci i na francuskom i španjolskom jeziku

 • 13/10/2014

  Tjedan geoznanosti u Astronomskom centru RIjeka

  Astronomski centar Rijeka, Rijeka sport d.o.o., po prvi put se uključio u obilježavanje Tjedna geoznanosti (Earth Science Week) koji ima za cilj uključiti učenike u otkrivanje geoznanosti, podsjetiti javnost da je geoznanost svuda oko nas te motivirati geoznanstvenike da podijele svoje znanje o Zemlji.
 • 10/10/2014

  München saznao "gdje odmor znači više"

  U samome centru Münchena, u međunarodnome Presse Clubu, je u srijedu, 8. listopada 2014. održana prezentacija pilot projekta Hrvatske turističke zajednice "Hrvatska 365". Četrdesetak predstavnika njemačkih novinara i turoperatora te generalni konzul Republike Hrvatske u Münchenu, g. Petar Uzorinac, upoznali su 5 od ukupno 22 destinacije koje su odabrane za navedeni projekt. 
Ostala priopćenja

Kvarner na karti