Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Priopćenja za medije

 • 2/5/2016

  Svečano otvoren Muzej Apoksiomena u Malom Lošinju!

  U Malom Lošinju, u subotu 30. travnja 2016. godine svoja je vrata svečano otvorio Muzej Apoksiomena u kojem se javnosti predstavila jedinstvena, dugoiščekivana statua Apoksiomen.
 • 2/5/2016

  PROMOCIJA KVARNERA NA TALIJANSKOM TRŽIŠTU

  SPECIJALNO IZDANJE EMISIJA RECETTE ALL'ITALIANA – RICETTE CROATE TALIJANSKE TELEVIZIJE RETE4
 • 28/4/2016

  Predstavljanje manifestacije „BIKING KRK – Feels good!"

  “BIKING KRK - Feels good!” nova je promotivna kampanja Turističke zajednice otoka Krka namjenjena svim ljubiteljima bicikliranja. U suradnji svih otočkih turističkih zajednica, pod zajedničkim se nazivom promovira niz tradicionalnih i novih biciklističkih manifestacija, a s ciljem popularizacije aktivnog odmora na otoku Krku. Od potrage za blagom i rekreativnih đirada za obitelji i rekreativce, do ozbiljnih utrka za one koji intenzivno treniraju – tijekom svibnja na otoku Krku svatko može pronaći biciklijadu za sebe.
 • 25/4/2016

  Opus One po prvi puta u Hrvatskoj predstavio vina u sklopu drugog enološkog Masterclassa u Boutique hotelu Alhambra

  Hotelska grupacija Lošinj Hotels&Villas u sklopu enoloških Masterclassova u Boutique hotelu Alhambra predstavila je jedno od vodećih imena svjetske enološke scene - vina Opus Onea iz Nappa Valleyja iz Kalifornije. Nakon poznatog hrvatskog vinara Nikole Benvenutija, koji je otvorio seriju enoloških Masterclassova u Malom Lošinju početkom travnja, drugo značajno ime svjetske enološke scene prezentirao je područni menadžer Opus Onea za Europu Charlie Matthews. 
Ostala priopćenja

Kvarner na karti