Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Priopćenja za medije

 • 19/8/2014

  Veselo uz 48. Ribarski tjedan u Crikvenici

  Bliži se veseli tjedan u Crikvenici. Tjedan u kojemu će se spojiti ljubav prema moru, tradicija i zabava.
  Naime, od 23. do 30. kolovoza 2014. će se u Crikvenici održavati 48. Ribarski tjedan, jedna od najstarijih manifestacija, koja se organizira još od 1966. godine.
 • 18/8/2014

  Uskoro modna manifestacija 8. Riječke stepenice

  Najveća modna manifestacija u regiji i turištička atrakcija grada Rijeke 8.Riječke stepenice održati će se u petak 29.kolovoza u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci.
 • 14/8/2014

  Milenij hoteli, u suradnji s Festivalom Kvarner, ponosno najavljuju prvi koncert u dvorani novoga hotela Royal

  Hotel Royal nedavno je otvoren nakon višemjesečne izgradnje i uređenja, a nova dvorana hotela Royal zasigurno će postati jedna od najpoznatijih opatijskih adresa. Uz blještavilo i eleganciju nove koncertne lokacije, osmero renomiranih svjetskih virtuoza, članova Berlinske filharmonije okupljenih u Ensemble Berlin, predstaviti će jedinstveni program.
 • 12/8/2014

  Otvoren hotel Royal**** – najljepši dar Opatiji za 170 godina turizma!

  Ovih dana svoje prve goste primio je novi opatijski hotel Royal. Njegovim otvorenjem realizirana je i najveća ovogodišnja investicija grupacije Milenij hoteli, ali i najveća investicija u opatijski turizam u godini kada se obilježava 170 godina organiziranog turizma u Opatiji. Novi hotel Royal zamišljen je kao centar i mjesto okupljanja ljubitelja misaonih igara – šaha, bridža, sudoku-a i ostalih. 
Ostala priopćenja

Kvarner na karti