Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Priopćenja za medije

 • 10/4/2014

  TURISTIČKA ZAJEDNICA KVARNERA

  očekivani   turistički promet za uskrSNE blagdane 2014. GODINE

  (18. 04. – 21. 04. 2014.)

 • 9/4/2014

  DANI OBITELJSKOG SMJEŠTAJA I EDUKATIVNA RADIONICA KVARNER FAMILY ZA PODRUČJU OPATIJSKE RIVIJERE

  Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom grada Opatije, Turističkom zajednicom mjesta Ičići, Turističkom zajednicom općine Lovran, Turističkom zajednicom općine Matulji, Turističkom zajednicom općine Mošćenička Draga, Turističkom zajednicom grada Kastva, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK pozivaju Vas na

 • 8/4/2014

  FEN ponovo ‘fenira’

  Mnogim našim sugrađanima poznata je izreka kako je karnevalsko vrijeme ustvari ‘peto godišnje doba’. Za djelatnike ustanove Festival Opatija uz ranoproljetnu i jesensku kazališnu sezonu, ‘Ljeto na Ljetnoj’ i ‘Ledenu čaroliju i Božićni sajam’ peto godišnje doba je - FEN.

 • 4/4/2014

  Rijeka sve zanimljivija turistima – u prvom tromjesečju 2014. ostvaren rekordni broj dolazaka i noćenja

  Prva tri mjeseca 2014. godine Rijeci su donijela bitno povećan broj turističkih dolazaka i noćenja, te se sukladno tome očekuje i do sada najuspješnija ljetna sezona. Početak je godine značio 10.621 registriranih turističkih dolazaka, što je 35% više u odnosu na isto razdoblje 2013. godine. Strani su turisti u laganoj prednosti s 51% dolazaka, što je 32% više no prošle godine, dok su domaći turisti povećali broj svojih dolazaka za 38%.

Ostala priopćenja

Kvarner na karti