<a href="http://www.kvarnerfamily.hr/"> Kvarner Family</a>

Kvarner Family

Oznaka Kvarner Family provjereno je mjesto za odmor uređenog okoliša, ugodno opremljenog interijera, prepoznatljivog objekta, poštivanja tradicije, vjernosti gostiju te doživljaja domaćinskog i obiteljskog ugođaja.Odaberite!

<a href=" http://kvarner-petfriendly.weebly.com/"> Pet Friendly</a>

Pet Friendly

Nazivom „Pet Friendly“, „Dog Friendly“ i oznakama gostoljubivosti za kućne ljubimce označeni su pružatelji usluga koji su specijalizirani za domaćinstvo ljubimcima i njihovim vlasnicima.

<a href="https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2020/">Rijeka u utrci za titulu Najbolje europske destinacije 2020. godine</a>

Rijeka u utrci za titulu Najbolje europske destinacije 2020. godine

Rijeka je izabrana među 20 najboljih destinacija koju svakako treba posjetiti 2020. godine te se natječe za titulu Najbolje europske destinacije 2020. godine (European Best Destinations 2020). Od 15. siječnja do 5. veljače 2020. godine, klikom na naslovnicu glasajte za Rijeku!

<a href="turizam/sto_raditi/Kulturna_bastina/Maritimna_bastina">Maritimna baština</a>

Maritimna baština

Upoznajte i doživite bogatu i vrijednu maritimnu baštinu Kvarnera na Kvarnerskom festivalu mora i pomorske tradicije u Rijeci te smotrama i regatama u lukama i lučicama diljem Kvarnera. Iskušajte draž plovidbe tradicijskim plovilima!

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture