Kalendar događanja

Prikaži još događanja

RI gastro - Tjedan šparoga

05.04.2016. - 12.04.2016. / Rijeka

U 2016. godini Ri gastro dani održat će se u sedam termina i svaka od odabranih sezonskih namirnica bit će zvijezda u svojih tjedan dana – šparoge, srdele, trešnje, smokve, lignje, bakalar i čokolada. Ugostitelji grada Rijeke i okolice u tih će 7 prigoda u trajanju od 7 dana pokazati svu raskoš zadanih 7 namirnica, njihovu uporabnu vrijednost, maštovitost u pripremi, tradicionalne i posve nove recepte te cijelu paletu finih okusa koji potječu od samo jedne, male, ali beskonačno vrijedne sezonske namirnice.

Nova Ri gastro godina krenut će jače nego ikada, s 26 ugostitelja-partnera. U Tjednu šparoga sudjeluju: Konoba Na kantunu, Restoran Molo longo, Konoba Tarsa, Konoba Blato, Bistro Placa 51, Konoba Feral, Stancija Kovačići, Bistro A modo mio, Konoba Borik, Ristorante Spagho, Restoran konoba Municipium, À la carte Restaurant Kamov, Belgian Beer Café - Brasserie As, Restoran Porto Grillo, Restoran Aerosteak, Restoran Botel Marina, Restoran Morčić, Restaurant Nono Frane, Restoran Ronjgi, Restoran Mladenka, Restoran hotela Continental, Bistro Conca d’oro, Konoba Nebuloza, Bar Bar, Bistro Mornar i Bistro La Rose.

Odaberite svoje omiljeno mjesto (ili njih više) gdje ćete uživati u šparogama i – u slast!

Meniji ugostitelja koji sudjeluju u Ri gastro – Tjednu šparoga dostupni su na stranici rigastro.visitRijeka.hr.

 

Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama Turističke zajednice grada Rijeke.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture