Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Ri Gastro: Srdela je IN

30.05.2018. - 06.06.2018. / Rijeka

Ri gastro – Srdela je IN započinje u srijedu 30. svibnja i traje do srijede 6. lipnja, u ugostiteljskim objektima Rijeke – partnerima projekta: Bistro Conca d'Oro, Konoba Volta, Brasserie As, Restaurant Kamov (Grand hotel Bonavia), Konoba Blato, Restoran hotela Continental, Bistro-pizzeria Maslina na Zelenom trgu, Bistro Placa 51, Kavana & Bar Grad, Bistro La Rose, Bistro Mornar, Primorska konoba i Konoba Ribica.

 

PROGRAM:

Od 30.5. do 6.6. UGOSTITELJI RIJEKE će u svojim objektima pripremati jela sa srdelama po tradicionalnim i kreativnim recepturama.

5.6. STRUČNA PREDAVANJA ZA ZDRAVIJI ŽIVOT, Gradska vijećnica Grada Rijeke, Korzo 16, od 18 do 20 sati - ulaz slobodan
Prehrana po krvnim grupama
dr. sc. Silvija Zec Sambol, dr. med., integrativna liječnica
Mediteranska prehrana: od povijesti i kulture do znanosti i održivosti
doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender, klinički nutricionist

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture