Prikaži još događanja
Prosinac vikenda bakalara u Rivici
07.12.2018.
- 24.12.2018.
/
Njivice
Dobrodošli u prosinac Restorana Rivica
30 godina tradicije bakalara u Rivici
Njegovana tradicija spravljena na moderan način
Bakalar je delikatesa koja se u restoranu Rivica njeguje već 30 godina. Budite dio vikenda bakalara od 07.12. do 24.12.2018., popraćenog uz ugodnu glazbenu pozadinu i jela sa spojem tradicijskih recepata spravljenih na moderan način. Vaša Rivica
Otvoreni smo svakog radnog dana od utorka do nedjelje od 12 do 22 sata. Rezervirajte svoje mjesto pozivom na 051 846 101
Menu bakalara:
• za namazat
o Bianco, picant (na domaći kruh)
• na žlicu
o Bijelo s krumpirom / maneštrica / juha
• njoki
o Buća i bakalar
• zezalice
o Balotice / Pršut / Taquitosi / Tartuf
• za gušt
o Sviježi bakalar i Foie gras (cvjetača, fond, chatni)
• na slatko
o Frite jabuka čokolada
Rezervirajte svoje mjesto pozivom na 051 846 101
Prosinac vikenda bakalara u Rivici:
• 7., 8. - petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
• 9. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
• 13., 14., 15. - četvrtak / petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
• 16. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
• 20., 21., 22. - četvrtak / petak / subota s prigodnom glazbom u vrijeme večere
• 23. - nedjelja s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
• 24. - badnjak s prigodnom glazbom u vrijeme ručka
Otvoreni smo svakog radnog dana od utorka do nedjelje od 12 do 22 sata. Rezervirajte svoje mjesto za obitelj / poslovni ručak / sindikalnu pozivom na 051 846 101
U ovih trideset godina pripremali smo najbolje od bakalara na veoma različite načine kako bi zadovoljili svačija nepca i obogatili dušu posebnim okusima i mirisima koje nam ova riba može pružati. Ono što nam bakalar pruža u mjesecu prosincu jest spoj tradicije i blagdanskog ozračja okruženih modernim pristupom kuhinje restorana Rivice. Kako je svaka godina posebna, ni ova ne manjka iznenađenja.