Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Lignje i smokve na Ri gastro meniju

23.09.2014. - 28.09.2014. / Rijeka

Jesenje izdanje Ri gastra u razdoblju od 23. do 28. rujna ponovno veliča dvije odabrane namirnice od kojih će se u ovom tjednu kuhati najrazličitije delicije – lignje i smokve naći će se kao zvijezde menija u restoranima i konobama koji sudjeluju u manifestaciji. 

Program Ri gastro i meni ugostiteljskih objekata

Za sam početak svi će imati priliku probati dio specijaliteta na temu lignji i smokava na Gastro Cooking Showu 23. rujna na Korzu. Ri gastro četiri puta godišnje, sukladno sezoni, bira i promovira autohtone namirnice s ciljem upoznavanja i očuvanja tradicije mediteranske prehrane na našim prostorima. 

Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Rijeke.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture