Prikaži još događanja
RI gastro: Tjedan lignji i smokava
22.09.2015.
- 29.09.2015.
/
Rijeka
Gastro jesen uz lignje i smokve
Jesenje izdanje Ri gastra u razdoblju od 22. do 29. rujna na svom će nam jelovniku nuditi dvije sezonske namirnice – lignje i smokve bit će zvijezde delicija koje će se spravljati u restoranima i konobama koji sudjeluju u manifestaciji.
Da fini zalogaji budu dostupni baš svima, tu je humanitarni Gastro Cooking Show 25. rujna, a manifestacija nudi i još nekoliko zanimljivih i, najvažnije od svega, finih događanja – stručno predavanje o vrijednostima smokve, radionicu za predškolce u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka te dječju gastro radionicu izrade slastica u Bistro slastičarni Cukerin. Ri gastro četiri puta godišnje, sukladno sezoni, bira i promovira autohtone namirnice s ciljem upoznavanja i očuvanja tradicije mediteranske prehrane na našim prostorima.
RI gastro: Tjedan lignji i smokava - program i meni
Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Rijeke.