Kalendar događanja

Prikaži još događanja

RI gastro: Tjedan lignji i smokava

22.09.2015. - 29.09.2015. / Rijeka

Gastro jesen uz lignje i smokve
Jesenje izdanje Ri gastra u razdoblju od 22. do 29. rujna na svom će nam jelovniku nuditi dvije sezonske namirnice – lignje i smokve bit će zvijezde delicija koje će se spravljati u restoranima i konobama koji sudjeluju u manifestaciji.

Da fini zalogaji budu dostupni baš svima, tu je humanitarni Gastro Cooking Show 25. rujna, a manifestacija nudi i još nekoliko zanimljivih i, najvažnije od svega, finih događanja – stručno predavanje o vrijednostima smokve, radionicu za predškolce u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka te dječju gastro radionicu izrade slastica u Bistro slastičarni Cukerin. Ri gastro četiri puta godišnje, sukladno sezoni, bira i promovira autohtone namirnice s ciljem upoznavanja i očuvanja tradicije mediteranske prehrane na našim prostorima.

RI gastro: Tjedan lignji i smokava - program i meni

 

Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Rijeke

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture